Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

797 commentaren van in totaal 798 beoordelingen
Service
Jan Kompier (Breda)
21/02/2019
10

Al meer dan 30 jaar Toyota rijder van Camry, Avensis tot Coralla Verso en de laatste al vanaf 2006 zonder problemen.

Service
Dhr. Piet Jansen (Roosendaal)
20/02/2019
4

Opgaaf van kosten onjuist. Vervanging ruitenwissers was overbodig. Was kort voor de beurt (oktober 2018) gebeurd.

Service
Christa Ossewaarde (Breda)
14/02/2019
9

Eigenlijk klopt alles in deze garage. Van wachtruimte tot service, ik vind het meer dan prima.

Service
N van den broek (Sprundel)
14/02/2019
10

Klantvriendelijkheid, uitleg, service, alles klopt.

Service
A Gommers (Breda)
06/02/2019
8

Aangegeven dat ik door ziekte heel weinig kilometers gereden heb,en dat een tweede garantie beurt onnodig duur en niet nodig is, maar was niet over te praten erg jammer. Dus geen onderhoud en alleen pechhulp.

Service
Dhr. C. Liu
03/02/2019
9

Het personeel is vriendelijk en neemt je voorgelegde probleem serieus. Het sfeer daar is warm en je wordt netjes ontvangen.

Service
Dhr. M. vd Luitgaarden (Breda)
25/01/2019
9

Goede service, correct in omgang met de klant, antwoorden zijn duidelijk.

Service
Hannie Michielsen (Teteringen)
25/01/2019
9

Omdat ik door mijn eigen schuld de afspraak had gemist men ging er niet moeilijk overdoen kon direct een andere afspraak maken

Service
J.vd.Bliek (Breda)
23/01/2019
8

Het is goed zo.ik ben tevreden

Service
Dhr. F van den Broek (Breda)
04/01/2019
9

Goede service en betrouwbare dealer/garagebedrijf!

Service
Dhr H.A.C. Vissers (Raamsdonksveer)
04/01/2019
9

Goede uitleg en goede service.

Service
Dhr Petrus van den Bemt (Teteringen )
04/01/2019
9

Het product Louwman is plezierig enklant vriendelijk

Service
Ir.HCAM Schets (Breda)
04/01/2019
9

Kundig en prettige mensen aan balie en verkoop.

Service
Jaap
04/01/2019
9

zie eerdere toelichting

Service
Paul van Teeffelen
04/01/2019
10

prima onderhoud tegen een zeer reele prijs

Verkoop
C. Haanskorf (Akkerstraat 16 Made)
03/01/2019
8

Wij zijn goed behandeld.

Verkoop
leo a.h. krischer (terheijden)
03/01/2019
9

Goede betaalbare service, klantgerichtheid dik in orde, vriendelijke behulpzame mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom

Service
dhr. de Kraker
21/12/2018
9

Van A tot Z prima op orde. Waarom dan geen 10? Er moet altijd wat te verbeteren zijn. Schaf een paar degelijke, nieuwe leenfietsen aan, waarbij het zadel niet na iedere kuil een centimeter lager zakt, dan is het een 10.

Service
Frans Claassen (Breda)
21/12/2018
8

telefonische benadering niet goed,persoon is niet op de hoogte van toestand van de auto wat voor beurt bijvoorbeeld.

Service
G.de meulder
21/12/2018
10

Prima geholpen

Service
A van Bokhorst (Putten )
19/12/2018
9

Had probleem met oude auto en hebben mij een bijna .Nieuwe mee gegeven om thuis Te komen.

Service
Jan Pijnenburg (Etten-Leur)
19/12/2018
9

Ze zijn professioneel, correct, vriendelijke en behulpzaam.Ik ben uiterst tevreden over hun opstelling en de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
kees heeren (ettenleur)
19/12/2018
9

word vriedelijk geholpen en gehoord

Service
Uytendaal (Prinsenbeek)
14/12/2018
7

Ja als je winterbanden laat omwisselen en je neemt de zomer meer naar huis graag per stuk in het plastic in verband met tillen. Ze waren met twee verpakt er zwaar dus toch er uit moeten hal en en dan heb weer zwarte handen

Service
Dhr J de Pijper (Etten-Leur)
07/12/2018
9

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en op hoogte gehouden van het onderhoud.

Service
AHS van Iwaarden (Den Haag)
05/12/2018
9

Uitstekende service, zeer klantgericht, vriendelijke medewerkers

Verkoop
C. Hemmers (Breda)
05/12/2018
10

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer tevreden over de snelle afhandeling van vragen en onderhoud van de auto is goed verzorgd. Klantvriendelijk personeel.

Service
Jan de Ruijter (Breda)
05/12/2018
10

Zeer duidelijke informatie . Afspraken worden perfect nagekomen. Vriendelijke klantgerichte benadering

Service
D.de Ridder (Terheijden)
30/11/2018
8

Deskundige en respectvolle behandeling. Wel een pittig prijzenkaartje.

Service
Dhr. R. de Gier (Breda)
30/11/2018
10

Uitstekende aandacht voor auto en bestuurder. Prima service volgens opgave van tijd en geld.

Verkoop
Ferdinand Bijl (Dordrecht)
27/11/2018
10

Prima bedrijf waar ze verkopers als Tom Boogaard moeten koesteren. Hij blijft altijd vriendelijk en helpt je gelijk. Naast een auto is dat in onze beleving erg belangrijk. Deze man heeft de service erg hoog in zijn vaandel staan.

Service
Mevr. C. Hemmers
27/11/2018
10

Personeel is klantvriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding van de auto's is goed. Goede uitleg en er wordt geluisterd naar de wensen van de klant.

Service
E. Rijpert
23/11/2018
8

Ligging aan rondweg, verkoop en service bij elkaar, alles afwerken aan 1 balie, goed product, goede service.

Service
Frans vissers (Breda)
23/11/2018
9

Goede service.

Service
Mevr. Esteve (Nieuwerkerk)
23/11/2018
10

Een bedrijf dat klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Auto weer perfect afgeleverd.

Service
henk kenis (breda)
09/11/2018
9

Prima bedrijf.

Service
Teus van Dijk (Prinsenbeek)
09/11/2018
9

Het onderhoud is zorgvuldig, volledig en netjes uitgevoerd. De klantvriendelijkheid is uitstekend en de wachtruimte is erg prettig en sfeervol. En, ook niet onbelangrijk, de koffie is heerlijk!

Service
Gé van Kempen (Prinsenbeek)
02/11/2018
9

Kundig, vriendelijk, goede uitleg en geen verrassingen bij het afrekenen.

Service
Mevr. Esteve
02/11/2018
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Service
Pierre LAbee (Prinsenbeek)
02/11/2018
9

Zeer tevreden.

Service
wim luijkx (breda)
02/11/2018
9

Zeer goede service en erg klantvriendelijk! Ik denk echter wel dat de tarieven zijn verhoogd nadat Van Dorst, Louwmans werd.

Service
Louise van Bezouw (Breda)
29/10/2018
10

niets te verbeteren

Service
Mevr. van Oorschot (reda)
29/10/2018
8

Ik ben tevreden.rekening niet helemaal duidelijk, overigens geen klachten.

Verkoop
Mevrouw v.b Boogaard (Breda)
29/10/2018
10

Jullie zijn klantvriendelijk een goed uitleg en heel duidelijk uitleg.

Service
ad van dongen (breda)
17/10/2018
9

ik ben al jaren lang een tevreden klant.

Service
Ben
17/10/2018
10

Super garage.

Service
Hr. C.Balemans (Breda)
17/10/2018
9

Snelle service en uitstekend resultaat.

Verkoop
mevr.T. de Jong
17/10/2018
10

jarenlange ervaring met deze dealer. Alles werd altijd zeer correct en vriendelijk afgehandeld

Service
Peter van den Broek (Terheijden)
17/10/2018
10

Vriendelijke, deskundige personen staan je hier snel te woords. Hebben een luisterend oor., nemen de tijd voor je.

Service
M van Laer (Brd)
05/10/2018
10

Top garage duidelijk in prijs en hoge kwaliteit. Toen ik belde voor de APK van mijn prius, konden ze mij direct vertellen wat voor onderhoud er op dat moment nodig was met het betreffende bedrag onder de streep. Perfect geregeld!

Service
Mevr Verhagen (Teteringen)
05/10/2018
9

Het is goed toeven bij Toyota. Altijd gezellig ook als de kosten wat tegen vallen

Service
Muriel M.
05/10/2018
10

De medewerkers bij Van Dorst Breda zijn zeer klantvriendelijk, efficiënt en werken heel accuraat. Je krijgt keurig een sms wanneer de auto klaar is en je deze op kan halen. Zelfs tijdens een aanrijding eind vorig jaar is alles direct geregeld qua vervangend vervoer, ophaal service en de auto is perfect van de schade hersteld. Een fijne garage met een 10 voor de service.

Service
P.A Bastiaansen (Breda)
05/10/2018
9

omdat ik al 30 jaar in de garage kom en altijd correct ben geholpen

Service
P.m. Van Hoek (Breda)
05/10/2018
9

Ik kom toch al weer zo'n 14 jaar bij van Dorts voor aanschaf van auto,s en voor het onderhoud.Altijd zeer tevreden. Bovendien kun je al wachtende plaats nemen bij de koffiecorner. Wat ook uitnodigt om daar plaats te nemen en er naast koffie of thee ook iets te lezen valt. Helemaal prima.

Service
Mariëlle Slijkhuis
27/09/2018
10

Ik ben naar meer dan tevredenheid geholpen. Auto is netjes opgehaald en weer gebracht. Er stond een vervangende auto klaar en mijn auto is schoon afgeleverd, van binnen en van buiten. Top service!!

Service
Wil Lambregts ( Breda)
27/09/2018
9

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geven goede uitleg

Service
Mevr. C. Rommens
24/09/2018
8

Ze zijn vriendelijk en correct.

Service
HANS BROUWER (BREDA)
20/09/2018
10

ZEER GOED EN CORRECT GEHOLPEN.

Verkoop
H . Bierman (Breda)
19/09/2018
10

Vriendelijke verkopers die de situatie goed inschatten En weten waar ze over praten

Verkoop
M. Diepstraten (Teteringen)
19/09/2018
10

Vriendelijk en klantgericht personeel. Zeer behulpzaam en duidelijk.

Service
Dhr.P.J.Adriaansens (Breda)
13/09/2018
8

Prettige wachtruimte,duidelijke afspraken over wachttijden en prijzen en lekkere koffie

Service
mevr kruijssen (breda)
13/09/2018
9

altijd vriendelijk en heel goed in service

Service
JFM Willems (Breda)
12/09/2018
9

Ik ben al klant vanaf 1980

Service
fransdams (breda)
06/09/2018
8

Toyota is goed

Service
Jan Klad (Zoetermeer)
05/09/2018
10

Goede en duidelijke service

Service
Mevr. Verschelling
05/09/2018
9

Prettige manier van omgang, tijdig op de hoogte gebracht van additionele kosten.Verder nooit het gevoel gehad dat er onnodige reparaties uitgevoerd worden.

Verkoop
I. Kerkhoven (Brefa)
29/08/2018
10

Prima service alleen t bloemetje ontbrak bij het ophalen ...

Service
M.Versteeg -Piederiet (Breda)
29/08/2018
9

Al meer dan 30 jaar een tevreden klant.Ontvangst altijd vriendelijk.Prijsopgave vooraf is prettig. Wijzigingen worden tijdig besproken.

Service
N. Lauret (Prinsenbeek)
29/08/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Ellen Verbaten (Breda)
24/08/2018
9

Aangezien ik al meer dan dertig jaar klant ben bij bij deze dealer toont dit aan dat zij mijn vertrouwen in hun bekwaamheid en service hebben waar gemaakt.

Service
Mevr. M. Jongenelen
23/08/2018
9

erg tevreden over de kwaliteit en service van het bedrijf

Service
Mevr. W. Hofsté (Breda)
22/08/2018
10

Alles naar wens uitgevoerd.

Service
Roelands (Geertruidenberg)
20/08/2018
8

Goed, Netjes,en correct.

Service
Mevr. M
15/08/2018
8

Goede service, Klantvriendelijk personeelBetrouwbare auto's

Service
Dhr. R. Leurs (Breda)
10/08/2018
10

Ik kom sinds 1986 bij dese dealer. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Ik kan mij werkelijk geen betere dealer wensen.

Service
J.A.C.Neger (Breda)
10/08/2018
9

Je wordt er altijd correct, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Service
Richard van Amen (Breda )
10/08/2018
8

Het personeel is prima maar de manier waarop een onderhoudsbeurt wordt gemarketeerd is knots. Ongetwijfeld van bovenaf ingeregeld door iemand die zelf geen bout kan losdraaien.

Service
Joyce Coremans (Etten-Leur)
08/08/2018
8

Goede serviceVriendelijke medewerkersProfessioneel

Service
Mevr koreman
08/08/2018
9

Je word er snel en vriendelijk geholpen al 15 jaar zeer tevreden

Verkoop
Cor Razenberg (Breda)
07/08/2018
9

Van Dorst geeft het gevoel dat de klant ook daadwerkelijk belangrijk als klant is. Medewerkers denken mee, zoeken naar oplossingen. Dienstverlening staat hoog in het vaandel

Service
A Doorakkers (Prinsenbeek)
03/08/2018
9

al jaren zeer tevreden over de werkzaamheden en de relatie met deze garagen. Hoop dat het ook nu zo blijft.

Service
Frans Termohlen (Breda)
02/08/2018
9

Dealer en klant,is eenheid.

Service
E. Blotnicki / M. de Jong (Breda)
01/08/2018
10

Fantastische service en vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
E Fioole (Breda)
01/08/2018
9

Betrouwbaar en servicegericht

Service
Jan Koevoets (Etten-Leur)
01/08/2018
10

Krig bij van Dorst al tientallen jaren uitstekende en vakkundie service

Service
Jan Kompier (Breda)
31/07/2018
10

40 jaar samenwerking (klant/personeel) geeft een band en vertrouwen. Bij verkoop duidelijk en zakelijk. Bij grotere reparaties/onderhoud altijd een leenauto beschikbaar. Ik vertrouw erop dat dit zo blijft.

Service
Evert van Voorthuizen (Breda)
30/07/2018
9

Prettig, vriendelijk en helder contact. Duidelijke afspraken die goed nagekomen worden.

Service
Mevr. Van Wijk (Breda)
30/07/2018
10

Klantgericht, deskundig, hulpzaam; ik ben zeer serieus genomen, vooral over zaken die nieuw voor mij waren. Bedankt er voor!

Service
Aline van Stockum (Ulvenhout)
25/07/2018
9

ik heb al jaren alleen maar positieve ervaringen bij van Dorst

Service
Dhr. M. van den Broek (Breda)
25/07/2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en overleg vind eerst plaatst voor het uitvoeren. Zelfs een versleten vloermat werd opgemerkt en gevraagd of deze vervangen moest worden.

Service
I.Giebel (Made)
24/07/2018
10

Al sinds jaren tevreden met de service

Service
John van der kolk (Etten leur)
24/07/2018
10

Alles wordt correct geregeld

Service
Valerie michielsen (Breda)
24/07/2018
8

Snel plaats, vriendelijk

Service
Dhr. L.Mathijssen (Breda)
18/07/2018
8

Na ongeveer 8 jaar klant bij Van Dorst ben ik nog steeds tevreden.

Verkoop
Magda de Bil (Breda )
17/07/2018
10

Komen al jaren bij van Dorst, we worden altijd correct behandelt.

Verkoop
Mevr.A.J.Hoekstra (breda)
17/07/2018
10

vriendelijke benadering,reparaties zijn altijd goed uitgevoerd,je kunt er altijd terecht met vragen,er worden geen onnodige reparaties voorgesteld en dat geeft vertrouwen.

Service
Emrah Delibalta
16/07/2018
10

Vakkundig personeel, geven goed advies, behulpzaam, alles verliep professioneel en soepel.

Service
Ad Blanker (Sint Willebrord )
12/07/2018
10

Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en altijd bereid te helpen.

Service
Herman van Gastel (Breda)
11/07/2018
8

vriendelijk en zakelijk geholpen bij de reparatieafdeling, bij de verkoopafdeling volledig genegeerd.

Service
Margriet van Daalen
11/07/2018
8

Prima service en zeer vriendelijk personeel

Verkoop
Patrick Boeser (Haarlem)
10/07/2018
10

We werden stuk verder opgehaald zodat we niet lopen hoefde, showroom was netjes en overzichtelijk!

Verkoop
Rene Franken (Prinsenbeek)
10/07/2018
10

Keurig geholpen en netjes behandeld . Tevens goed op de hoogte gehouden door onze verkoper .ook een nette inruilprijs gekregen voor de oude auto.

Service
Peter Wagener (Breda)
09/07/2018
9

Hoewel ik een bezoek zoveel als mogelijk probeer te vermijden (tenzij het om de jaarlijkse Apk-keuring gaat) want als ik er kom is er iets met mijn auto... zijn de personeelsleden altijd vrolijk, behulpzaam, kundig en attent. Er wordt altijd oplossingsgericht gedacht en service is duidelijk belangrijk... alleen hierom zou je Toyota blijven rijden. Maar nogmaals... ik zie ze liefst zo weinig mogelijk... maar als ik ze toch zie weten ze de pijn van stukken aan het voertuig in ieder geval op te vangen...

Service
Paul Koppens
04/07/2018
9

Prima service, vriendelijke mensen, vlot klaar, goede wachtruimte met gratis koffie.

Service
M.C.H. JANSSEN (Breda)
21/06/2018
8

9altijd vriendelijk geholpen en op tijd De kosten worden besproken.

Verkoop
Dhr Eric Bastiaansen (Rijsbergen)
20/06/2018
10

Zeer klantvriendelijk en gemotiveerd personeel, zijn professioneel bezig en weten waar ze over spreken, Houden zich zeer goed aan de afspraken en zijn correct

Service
Martens Frans Dhr. (Breda)
20/06/2018
9

Klantvriendelijk staat voorop. Kennis van zaken. Gemaakte afspraken worden ook na gekomen

Service
n.vanden broek (sprundel)
20/06/2018
8

zeer klant vriendelijk en goede servies

Service
Sylvia Snip (Breda)
20/06/2018
8

Goede service en beleefde medewerkers

Service
Albers van der Linden Beppie (breda)
13/06/2018
9

heel tevreden

Verkoop
Dhr. M. Langen (Breda)
13/06/2018
10

Toyota Van Dorst Breda heeft een mooie open en eerlijke uitstraling. De verkoper is enthousiast over de auto's die hij verkoopt.Bereikbaarheid te voet is iets minder, maar dit compenseren zij ruimschoots met de snelheid van service en punctualiteit van gemaakte afspraken.

Service
Karin l’Abée (Terheijden)
13/06/2018
9

Fijne garage, prettige sfeer en vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Service
Marchien Jagt (Breda)
13/06/2018
9

Ik ben zeer enthousiast over de service van van Dorst, prijsopgave wordt keurig doorgebeld, een hele fijne leenauto. (jammer dat die terug moest).

Verkoop
Roy de lor (Breda)
13/06/2018
10

Mooie showroomGoed personeelKlantvriendelijk

Service
J. Berends (Zundert)
07/06/2018
10

IN tegenstelling tot een eerdere opmerking ben ik over het algemeen zeer tevreden over Va n Dorst Breda

Service
elly bruijninckx (breda)
06/06/2018
8

ik ben niet tevreden over niet stofzuigen en wassen van de auto ,40 jaar klant bij van Dorst, geen leenauto meer , min punt.

Verkoop
Hans van de Konijnenberg (Breda)
06/06/2018
10

Vriendelijkheid, kundigheid. Volledig zoals het in onze optiek hoort

Verkoop
Hugo Renne
05/06/2018
9

Eerlijke reële uitleg. Je krijgt terugkoppeling van je vragen als daar niet direct antwoord op gegeven kan worden.

Service
Dhr. de Bruijn (Breda)
04/06/2018
9

Mooi bedrijf, professioneel personeel, prettig in de omgang.

Service
Martin J. Schoehuijs (Bavel)
25/05/2018
9

Service en afhandeling gewoon heel goed

Service
A. Gielis (Rosmalen)
24/05/2018
4

Prettig ontvangen enz. voor 1 lekke band en 1 bijna lekke band. Beide banden blijken een week later niet goed te zijn gemonteerd, waardoor ik met twee lege banden weer langs de weg stond...

Service
Dhr. B van de Haar (Breda)
24/05/2018
9

Een duidelijke prijsindicatie op voorhand en bij onverwachte zaken een telefoontje. Geen gezeur achteraf, en nog nooit een klacht gehad over een (APK)beurt (want reparaties heb je niet aan een Toyota)

Verkoop
Gerard Graafmans (Breda)
24/05/2018
10

Gewoon een hele goeie garage.

Service
R. Franken
24/05/2018
9

Betrouwbare dealer met vriendelijke, kundige medewerkers

Service
Robert Fitz Verploegh (Breda)
24/05/2018
9

Al jarenlang wordt er goed met je als klient om gegaan, goede uitleg over de auto, techniek en de service laat niets aan te wensen over.Het is een bedrijf zoals het behoord te zijn. Chapeau !

Verkoop
Mevr. van Oord (Sleeuwijk)
23/05/2018
10

Keurige en heel net bedrijf, zeer correct geholpen!

Service
Jacques (Breda)
17/05/2018
8

Zoals beschreven in eerdere toelichting

Service
Tonnie van den broek (Sprundel)
16/05/2018
8

Gewoon top

Service
Hans de Werd (Bergen op Zoom)
14/05/2018
10

Totaal tevreden.

Service
dhr. C.Kammeraat (ulvenhout)
09/05/2018
9

de aankoopprocedure is vlekkeloos, het onderhoud is technisch uitstekend,met incidenteel langer wachten door een foutje.

Service
Heer Jack Gelens (Breda)
09/05/2018
9

ik ben al jaren klant van van dorst breda.Altijd tot mijn tevredenheid.

Service
Peter lodewijks (Prinsenbeek)
09/05/2018
10

het voelt goed als je de werkplaats en receptie binnen komt het heeft een fijne sfeer vriendelijk gast vrij en gezellig .

Service
Din. De Ridder (Terheijden)
04/05/2018
8

Personeel vriendelijk en klantgericht. Onderhoudsbeurten zijn Zeer prijzig.

Service
Mevr.Boot-Terhoeven.
04/05/2018
10

Het is fijn de auto daar te brengen ,aan de balie weten ze gelijk wie je bent,en de werkorder ligt al klaar.In de wachtruimte kan je koffie pakken ,krant of boekjes lezen ,en er staan computers voor te internetten.

Service
M.T.H.van Lith=Wijdicks (Breda)
04/05/2018
10

Ik heb al jaren een zeer goede band met deze delaer,geen enkele klacht ,zeer vriendelijk personeel en zeer voorkomend.

Service
Dhr. H. Hoekstra (Breda)
26/04/2018
8

Duidelijkheid over de te verrichten service vwb. prijs tijd etc.Personeel neemt de tijd bij de afspraak wat er aan de hand is en geeft achteraf prima uitleg over de verrichtte werkzaamheden.

Service
Paul van Hoek (Breda)
26/04/2018
9

Terwijl je wacht ivm onderhoud cq reparatie kun je onder het genot van koffie en het lezen van de krant in een fijne ruimte verkeren. Zelfs een appeltje voor de dorst is zichtbaar aanwezig. Kortom lof voor deze extra service.

Service
Ans van Schijndel (Breda)
25/04/2018
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Dhr P. van Beek (Prinsenbeek )
25/04/2018
7

Medewerkers zijn klantvriendelijk. Deskundige garage medewerkers. Prima wachtruimte.

Service
J. Zijlmans (Geertruidenberg)
25/04/2018
10

Een zeer betrouwbaar adres waar vriendelijk en correct met de klant gecommuniceerd wordt, en de werkzaamheden aan de auto vakbekwaam en nauwkeurig uitgevoerd worden.Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik nu aan 3 verzoeken voor een feedback gehoor heb gegeven. 1 keer zou voldoende moeten zijn denk ik.

Service
Jan van Egmond (Breda)
25/04/2018
9

Ik ben al meer dan 20 jaar klant naar volle tevredenheid. Correct en vriendelijk geholpen op de afgesproken tijd.Nooit verrassingen. Behalve dan als je een auto koopt ; bij het afhalen stond deze onder een doek met eengrote strik erop, en alsof dat nog niet feestelijk genoeg was nog een bos bloemen voormijn vriendin.

Service
MCJW Franken-Laurijsse
25/04/2018
10

Uitstekende medewerkers op alle afdelingen

Service
Veer (Breda)
25/04/2018
7

In het jaar 2016, zat aan een yaris van 2000 opeens een hoge opgave van wat gemaakt moest worden. Dit is niet relevant naar wat de auto waard is, uiteindelijk 2 jaar nog mee gereden en toen pas 1 van de reparaties moeten toepassen zoals omschreven in 2016 bij de apk. Nu waren de kosten veel minder dan toen opgegeven. Ik voelde me in 2016 al niet naar waarde neer gezet.Ik hou er gewoon niet van als er met me gesolt word. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een goede vriend de grote beurt te laten doen( 179 euro) en toen is de auto in 2017 zonder gekke opgaves goedgekeurd. Nu krijgt toyota nogmaals de kans voor mijn auto, als er nu wederom iets geks voordoet zal ik ervoor kiezen om een andere auto te kopen bij een andere firma

Service
A van Alphen (Breda)
18/04/2018
10

Al jaren super tevreden. Men denkt mee om tot de beste oplossing voor mij te komen.prima kwaliteit van het werk en heel fijne bejegening

Service
Bjorn Dolne (Breda)
18/04/2018
9

Prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Auto volgens afspraak nagekeken en optimaal afgeleverd. Klein mankement de volgende dag direct via afspraak hersteld. Je kunt zeggen zo hoort het ook maar lang niet iedere garage handelt zo. Prima service

Service
Marco (Breda)
18/04/2018
9

Zeer vriendelijk personeel en vooraf weten wat je betaalt. Lampen voor APK kosteloos vervangen. Erg tevreden :-)

Service
Rob (Breda)
18/04/2018
9

Vriendelijk personeel die bereid zijn om een stapje extra voor je te zetten.

Service
C.m.j.van Lieshout (Breda)
12/04/2018
10

Omdat ik altijd correct en goed behandeld ben.Anders zou ik niet al die jaren gebleven zijn!

Verkoop
Mevr. Salomon (Breda)
12/04/2018
10

Vriendelijke, beleefde bediening.Geduldige uitleg.

Service
Nunes F (Breda)
12/04/2018
9

De dealer staat sterk in zijn service en afspraak. Van Dorst Breda lost alle storingen snel en goed op.

Service
christ verdaasdonk (breda)
09/04/2018
9

alles klopt perfect, zoals prijsopgave vooraf, gratis ophalen en thuisbrengen, leuke medewerkers en voor kleine dingen kun je altijd direct terecht. ER HEERST EEN SFEER VAN; MEER DOEN DAN DE KLANT VAN JE VERWACHT111

Service
e.e.th.kaan (breda)
09/04/2018
10

omdat er niet hoger dan 10 is....

Service
Dory Koelemij (Breda )
05/04/2018
9

Goede service, betrouwbaar en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr Giljon van de Kerkhof (Hendrik-Ido-Ambacht)
04/04/2018
9

Uitstekend tevreden

Service
Heinz Kemper (Oosterhout/NB)
29/03/2018
8

Ik ben goed tevreden

Service
L.M.W.. (Ulvenhout)
28/03/2018
10

Vertrouwen in de garage

Service
Mevr Frijters (Breda )
28/03/2018
10

Om dat ik altijd prettig word geholpen

Service
Willem van Gorp (Breda)
28/03/2018
10

Goede service en vriendelijk en behulpzame medewerkers

Service
A de Vries (Breda)
26/03/2018
10

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
S.E Roselle
22/03/2018
9

Ik ben tot nu toe heel tevreden over de locatie van Van Dorst in Breda, ik word er goed geholpen en het personeel is vriendelijk en heeft veel geduld om de vragen die gesteld worden uit te leggen en op te lossen.

Service
Mevr Tulakhtine (Breda)
21/03/2018
8

Ontvangst goedWerkzaamheden goed Mis alleen een aanspreek adviseur.

Service
Nico Weimar (Breda)
21/03/2018
10

Prima service. Vooraf duidelijke prijsopgave. Vriendelijk personeel. Kan niets negatiefs bedenken. Houden zo. ??

Service
P van Nuenen (Breda)
21/03/2018
9

Afspraken worden nagekomen. Uitleg over werkzaamheden en eventuele aanvullende werkzaamheden.

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
15/03/2018
9

Ik ben tevreden. Uitvoering volgens planning. Ook qua tijd

Service
Frans van Gils (Bavel)
14/03/2018
10

De dealer is net zo betrouwbaar als zijn Toyota auto,s

Service
Mevrouw van Nes (Breda )
14/03/2018
8

Ik ben heel tevreden maar heb verder geen vergelijkingsmateriaal .

Service
R.j.m. van oerle (breda)
14/03/2018
8

Vervangend vervoer stond niet klaar maar er werd snel naar een oplossing gezocht. Wilde de auto om 16.00 ophalen maar werd 17.10. Verder vriendelijke en goede service. Kwaliteit erg goed. Prima binnen het budget gewerkt. Ben super tevreden over deze vesteging en kon er al 22 jaar.

Service
John Jacobs (Breda)
07/03/2018
9

Van Dorst is een heel goed bedrijf dat veel service geeft en erg vriendelijk personeel heeft.

Service
Joris Schram (Woudrichem)
07/03/2018
10

Omdat er niets te wensen over blijft

Service
Leo Das (Hank)
07/03/2018
10

Alles volgens afspraak afgehandeld en medewerkers zeer hulpvaardig en vriendelijk

Service
Zandee (Bavel)
07/03/2018
9

Alles gaat volgens afspraak en wat ze afspreken .

Service
Mevr de Jong (Breda)
05/03/2018
8

Prima service.Doen wat je afspreektLeggen duidelijk uit waarom iets nodig is in Jip en Janneke taal voor een leek als ik

Service
Ans Boender (Etten-Leur)
28/02/2018
8

Ik ben zeer tevreden over de hele linie en fijn dat op donderdagavond er ook mogelijkheid is om.je auto op te halen na een beurt.

Service
H. van de Ven (Breda)
28/02/2018
8

Vriendelijk, goed uitleg en sevice.

Service
Jan Mol (Breda)
28/02/2018
10

Een bezoek aan de garage Van Dorst is zowel voor de ouders (eigenaren) als het kind (de Toyota) een waar feestje, door de mensen en de kwaliteit en service

Service
W A Scholten (Breda)
28/02/2018
9

Een geweldig meedenkend en goed georganiseerde organisatie

Service
A. Marijnissen. (Breda)
22/02/2018
8

8 betekent voor mij in rapportcijfertaal: goed. Vandaar !

Service
Ad van Dongen (Breda)
22/02/2018
10

Zeer teveden over alles.

Service
Liz Hulzebos (Breda)
08/02/2018
8

Ik ben tevreden

Service
Jac joosen (Etten leur)
07/02/2018
8

8 is een goed cijfer

Service
Rob de Beer (Tilburg)
07/02/2018
8

ik ben goed op de hoogte gebracht van wijziging tijdstip onderhoudsbeurt ,daar aan gekomen werd ik goed en beleeft ontvangende wacht ruimte was goed voorzien en de verdere afhandeling is ook goed verlopen,goed tevreden

Service
Maaike Verspaget (Breda)
17/01/2018
10

De beste services die er is

Service
Ruud Hornman (Lage Mierde)
17/01/2018
10

Van Dorst is een professioneel bedrijf met de voordelen van een grote garage en toch een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak.

Service
Anoniem
10/01/2018
10

De service is in alle opzichten uitstekend.

Service
Han in't Veld (Breda)
10/01/2018
8

Prompte en correcte service, vriendelijk

Service
Ingrid Giebel (Made)
10/01/2018
10

Super service, laat niets te wensen over !

Service
John Jacobs (Breda)
10/01/2018
9

Een al jarenlang bestaand goed bedrijf met heel vriendelijk personeel. Zij staan altijd voor je klaar en verlenen een hele goede service.

Service
Joop de Vries (Dordrecht)
10/01/2018
8

Garage voorbeeld voor andere garages. Klant staat op nr.1.

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Alert, prima, betrouwbaar en degelijk tegen vastgestelde prijzen

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Is een mooi cijfer toch.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

vriendelijk en correct

Service
Danielle Wolterbeek-van Aert (Zevenbergen. )
27/12/2017
10

Altijd vriendelijk. Leggen alles uit. Prijsopgave en eventueel bijkomende kosten worden besproken. Kortingen met dealer pas en Toyota pas.

Service
Dhr. van der mijnsbrugge (Breda)
27/12/2017
9

Je bent er geen nummer, en de vriendelijkheid van de verkoper is een voorbeeld voor veel verkopers.

Service
Jelle (Breda)
27/12/2017
8

Alles is altijd prima in orde en men neemt altijd de tijd voor het beantwoorden van al uw vragen.

Service
Anoniem
21/12/2017
8

Vriendelijk behulpzaam personeel, duidelijk in de kosten van reparatie en of onderhoud van de auto.

Service
Johan Kokx (Baarle-Nassau)
21/12/2017
10

Geweldige vriendelijke en professionele mensen en altijd erg behulpzaam.

Service
C. Pieters (Breda)
20/12/2017
9

mijn ervaringen met dit bedrijf zijn stuk voor stuk uitermate goed

Service
Johan Houtman (Breda )
20/12/2017
8

Vriendelijk en behulpzaam, prettige wachtruimte en ze houden zich aan de afspraken

Service
Chris Vermeulen (Breda)
15/12/2017
8

Tevreden over het geleverde onderhoud, informatie vooraf en de service met aandacht.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

goede service, vriendelijke medewerkers, goed onderhoud, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer goed onderhoud

Verkoop
Joa van Ettinger
13/12/2017
9

Correct en zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Omdat ik tussendoor geholpen ben

Service
Anoniem
06/12/2017
7

nvt

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Super tevreden over alles vriendelijk personeel goede service gratis pasje als met stukken komt te staan of iets stuk is van je auto de ( service pas) thuis brengen en ophalen als je auto klaar is auto netjes uit gestofzuigd. Helemaal top van Dorst Breda ik zeg ga zo door

Service
B.C. van Loon (Rotterdam)
06/12/2017
10

Duidelijk, Correct, goede correspondentie.Gastvrij.

Service
Hans Nuijten (Breda )
06/12/2017
7

De checklist wordt niet goed gedaan.

Service
Anoniem
04/12/2017
8

correcte behandeling

Service
Jan de Ruijter (Breda)
04/12/2017
9

Toyota **** geeft de perfekte aanvulling op de toch al erg goede Toyota garantie.

Service
hans (breda)
01/12/2017
10

ik word altijd uitstekend geholpen, de werkzaamheden worden vlot uitgevoerd en de prijs is heel billijk

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Ik kom er al jaren. Prima onderhoud, duidelijke communicatie, behulpzaam personeel en een prettige wachtruimte met wifi en koffie waar je prima kunt werken terwijl je wacht.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

goede dealer, duidelijke afspraken, goede service, prettig contact

Service
mevr bruijninckx (breda)
29/11/2017
9

iedereen is aardig denkt mee helemaal tevreden

Service
Mevr. van Oorschot (Breda)
29/11/2017
8

Volkomen tevreden.Vriendelijke mensen, goede uitleg, geen lange wachttijd, goede service

Service
Nagtzaam (Etten-Leur)
29/11/2017
10

Wij zijn al jaren ontzettend tevreden, allereerst over onze fijne toyota.Maar ook over deze dealer, vriendelijk, duidelijk zeer goede vakmensen en een perfecte service, ga zo door!

Service
Marlies van Zaalen (Breda)
27/11/2017
10

Je bent er geen nummer. Ze kennen je naam en ik wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Altijd goede uitleg over wat er gedaan moet worden/ is gedaan.

Verkoop
Anoniem
17/11/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Goede service en vakkundigheid

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Service
Mevr.Boot-Terhoeven (Breda.)
15/11/2017
9

Klantvriendelijk ,gelijk geholpen en altijd tevreden over de reparatie..

Service
Nico de Jong (Breda)
13/11/2017
10

Ik ben zeer tevreden over Van Dorst. Het personeel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Als ik voor een klein mankement kom wordt ik, ook zonder afspraak, toch snel geholpen.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Juiste prijsopgave. Tijdens het wachten meerdere mallen koffie aangeboden.

Service
Anoniem
06/11/2017
8

omdat ze sinds jaren niet veel extra's doen wat niet echt hard nodig is.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Omdat ik gewoon tevreden ben

Service
Anoniem
01/11/2017
9

klantvriendelijk, betrouwbaar en realistisch. De ingeschatte wachttijd wordt nog wel eens overschreden, zonder een tussenstand aan te geven. Wachtruimte is aardig op vertoeven ingericht, maar kan nog wat opgepimpt worden.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Vriendelijk en terzake kundig

Service
Dhr. M. van den Broek (Breda)
01/11/2017
10

Zeer snel en vriendelijk geholpen, en vooraf een juiste prijsopgave.

Service
Fam lodewijks (Prinsenbeek)
01/11/2017
10

Omdat ze altijd met je samen een oplosing zoeken en altijd even vriendelijk ze zijn altijd belangstelend zelf als er ziek zijn in je gezin voor komt .

Service
Johan Zijlstra (Terheijden)
01/11/2017
9

Dar ik al een mooi aantal jaartjes Toyota Avensys rij en ik het onderhoud geheel heb toevertrouwd aan Van Dorst Breda BV., leer ik ze goed kennen. Aan de telefoon zowel als aan de balie en tot slot door het ontbreken van mankementen tussendoor, krijg ik een heel goed gevoel bij Van Dorst Breda BV. Ik kijk altijd eerst naar de werkplaats zelf, als die er netjes en opgeruimd erbij staat, geeft dit mij de eerste indicatie. De afspraken worden heel makkelijk afgestemd en nagekomen, de prijsafspraken zijn helder en als er bij onderhoud iets extra's wordt geconstateerd, is de communicatie helder. Ik merk ook dat er echt iets gebeurd aan de auto na een kleine of grote beurt, dat wekt vertrouwen, vertrouwen is voor mij de allerbelangrijkste indicator en die geniet ik tot op heden bij Van Dorst Breda BV.

Service
Anoniem
26/10/2017
9

Vriendelijk personeel, afgesproken werkzaamheden correct uitgevoerd.

Service
W.J.M. Snijders (Prinsenbeek)
25/10/2017
9

Van Dorst Breda NV is een erg goed opgezet en gerund bedrijf. De klant wordt als klant behandeld. Ook speelt voor mij een belangrijke rol dat milieu een issue is voor het merk Toyota.

Service
Arnold Nieuwstad (Breda)
24/10/2017
10

Ik ben bijzonder tevreden over het klantgericht bedrijf, de goede service en vakkundige als vlotte afwerking!

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Zeer tevreden. Professioneel klantgericht en heldere info

Service
Anoniem
18/10/2017
9

In het onderwijs is 10 voor de juf vandaar de 9Bij van Dorst word je vriendelijk ontvangen met persoonlijke aandacht ,de werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd voor zo ver ik dat kan beoordelen, anders was ik geen 40 jaar fan van Toyota en was ik naar een andere garage gegaan.

Service
Dhr. F.Martens (Breda)
18/10/2017
9

Klantvriendelijk, meedenkend het probleem waarmee je komt oplossen. Goede diagnose stellen. Uitleg geven waardoor het probleem ontstaan is

Service
Els van Wanrooij (Breda )
18/10/2017
10

Goed en betrouwbaar , vriendelijke mensen

Service
P. van Beek (Prinsenbeek)
18/10/2017
10

Klantvriendelijke instelling van het personeel. Deskundige monteurs en een fijne ambiance wat wachtruimte betreft.

Verkoop
Ruud Feijen (Etten-Leur )
18/10/2017
10

Door iedereen van interieurverzorgster tot autoverkoper wordt je vriendelijk aangesproken. Iedereen vraagt of je misschien een kopje koffie wilt of dat hij of zij je kan helpen. Vervolgens wordt je goed doorverwezen.Bij de aankoop van mijn auto ben ik goed van advies voorzien en kreeg ik een goede inruilprijs voor mijn auto terug. Door de fijne manier van zakendoen met de autoverkoper heeft mijn schoonzoon ook met hem zaken gedaan en een Toyota gekocht.Nu rijden wel beiden met een nieuwe TOYOTA VERSO.

Service
G Knook (Klundert)
12/10/2017
10

Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, zou iedereen aanraden naar van Dorst te gaan.

Verkoop
Paul van hoek (Breda)
12/10/2017
8

Service is heel goed. Kortom heel tevreden.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Heb geen klachten..

Service
Anoniem
06/10/2017
9

Ik word hier al 7 jaar naar tevredenheid geholpen en men kent mij bij naam.

Service
Anoniem
29/09/2017
8

Goede service

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Ik kom er al 25 jaar en altijd alles correct volgens gemaakte afspraken

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Altijd een vriendelijke en correcte afhandeling van vragen of problemen.Duidelijke uitleg en heel behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
8

altijd betrouwbaar en goede en duidelijke service

Verkoop
J.F.M. Willems (Breda)
13/09/2017
8

Ik ben anders gewend

Service
Dhr. A.Breugem (Wernhout)
11/09/2017
10

Vanwege het totaalpakket van service en onderhoud.

Service
Mevr. M. Verweij (Breda)
08/09/2017
9

Over het algemeen ben ik zeer tevreden.Alleen heb ik bij de laatste kleine beurt van mijn auto ruim 2 uur moeten wachten . Dat vond ik erg lang en heb dat ook gemeld. Men zei uiteraard " sorry " er was het een en ander tussen gekomen.Verder heb ik geen negatieve ervaring.

Service
Anita (Breda)
06/09/2017
8

Tevreden over de hele manier waarop je de Auto zijn jaarlijkse onderhoud kan geven. Prima en vriendelijke hulp bij alles.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Goede services, vriendelijk personeel, weet altijd waar je aan toe bent.

Service
Dhr. J. Seleky (Breda)
25/08/2017
9

Prima dealer

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Goed behandeld, alles naar wens, geen problemen of klachten.

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Ik kom hier al jaren met grote tevredenheid , zowel voor de service als voor mijn auto, maar vooral voor het zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Super service, elke keer weer. Proberen echt altijd dat beetje extra te doen..

Service
dhr. Huijbregts (Breda)
23/08/2017
10

Auto is bij Van Dorst geweest voor onderhoud. Auto werk keurig gewassen en schoongemaakt opgeleverd en er werd een overzicht aangeleverd met de uitgevoerde werkzaamheden. Personeel denkt mee en is kundig en vriendelijk.

Service
A van Alphen (Breds)
16/08/2017
10

Altijd prima service. Denken mee en komen met prima oplossing. Ik ben al jaren een super tevreden klant

Service
Marchien Jagt (Breda)
16/08/2017
8

Ik ben zo tevreden over de Toyota dealer Breda, dat ik er zelfs niet over na hoef te denken dat mijn volgende auto daar ook vandaan gaat komen.!

Verkoop
Martin Wawrzyniak (Prinsenbeek)
16/08/2017
8

Opvolging van vragen van klanten kan in mijn geval beter.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Goede service, klantvriendelijk personeel en ze doen wat afgesproken is. Kortom, ik kan mij geen betere dealer wensen.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Transparantie

Service
chat van den broek (rijsbergen)
09/08/2017
8

Klantvriendelijkheid

Verkoop
W.A.M. Versluis-Heeren (Sint Willebrord)
09/08/2017
10

Klantvriendelijk, goede voorlichting en hopelijk goede service

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Vriendelijke en open benadering zinder opdringerig te zijn. Nemen uitgebreid de tijd om de auto uit te leggen.

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Een mooie rustgevende showroom met nette en informatief personeel. Ze denken mee en zijn behulpzaam

Service
Jan Kompier (Breda)
02/08/2017
10

Van Dorst is een fijne garage met goede onderhoud mensen en prettig bedienend personeel.

Verkoop
john van der kolk (etten leur)
02/08/2017
10

Alles is gewoon prima geregeld

Verkoop
TALS VAN VREESWIJK (Etten-Leur)
02/08/2017
10

Leuke mensen goede sevice

Service
Anoniem
28/07/2017
9

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Men komt afspraken goed na. Wij zijn nog steeds tevreden.

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
9

perfecte indruk gedurende het gehele proces van kijken tot aankoop/aflevering auto

Service
Anoniem
27/07/2017
9

Je wordt hier na een duidelijke prijsopgave goed en kundig geholpen

Service
Peter Visser (Breda)
27/07/2017
8

Eerlijk, direct en zeer klantvriendelijk

Service
Hetty Jacobs (Breda)
26/07/2017
10

Goede informatie over de te maken kosten, of eventueel geconstateerde mankementen die verholpen kunnen worden en wat de kosten dan zijn.Altijd een telefoontje als de auto klaar staat.Goede leestafel met koffie, thee of chocolademelk, water.

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
26/07/2017
9

Na 25 jaar BMW rijden ben ik in 2004 (30-12) BIJ Toyota van Dorst binnengestapt en heb toen een Toyota Prius gekocht. Inmiddels heb ik een 2e Prius. Mij echtgenote heeft sinds 2009 een Toyota Aygo (na meestal OPEL ). Is hiermee ook tevree..

Verkoop
M.P. Zandbergen (Bavel)
25/07/2017
9

Gewoon heel simpel, de klant is daar nog koning, althans zo ervaar ik het. Prima verkoopadviseur, effectieve receptie, uitstekende service balie waar de klant ook nog herkend wordt.

Service
Bart (Breda)
24/07/2017
8

ben tot nu toe erg tevreden

Service
mg reijnart (terheijden)
24/07/2017
8

de service is heel goedje wordt goed geholpen

Verkoop
Piet Koreman (Dorst)
19/07/2017
10

vanwege goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Magda de Bil (Breda)
14/07/2017
10

vriendelijk, correct en vakkundig.

Service
Mkoreman (Breda)
14/07/2017
10

Over alles zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
8

goede garage

Service
Batenburg (Breda)
13/07/2017
9

Ze zijn altijd vriendelijk en doen alles goed.

Verkoop
Jan van Egmond (Breda)
13/07/2017
10

Ik ben al 25 jaar klant bij Van Dorst en word altijd correct en vriendelijk geholpen.

Service
Peter de Ritter (Raamsdonksveer)
13/07/2017
8

Prima dealer / garage,
wordt correct geholpen door de verkopers met een praatje en bakje koffie.
Ook bij de werkplaats/balie medewerkers netjes en correct te woord gestaan met verstand van zaken,
goede afhandeling van reparatie / werkzaamheden.

Verkoop
Ria Meeuwissen-Oomen (Teteringen)
13/07/2017
10

Zeer correct behandeld door de verkoper met goede informatie, heeft alles zeer duidelijk uitgelegd.
De showroom van Van Dorst is groot, heel netjes, de nieuwe auto's staan keurig opgesteld.
Werd bij ieder bezoek meteen verrast met een kopje koffie.
De aflevering van de Toyota Aygo was een klein feestje. Verpakt als een cadeau met grote roze/rode strik en een fles heerlijke wijn.

Service
Anoniem
12/07/2017
8

Goede en vriendelijke service voor een goede prijs. De communicatie is goed en alle vragen worden netjes beantwoord. Met de wensen van de klant houden ze rekening mee.

Service
Jeffrey Chan (Barendrecht)
12/07/2017
10

Verkoper zeer vriendelijk en goed geholpen , prima uitlegd . Werkplaats keurig op tijd voor de service - beurt en nog mijn C-HR mooi gewassen .

Verkoop
marijke van der loo (breda)
12/07/2017
10

zeer klantvriendelijk! prettige sfeer.

Service
A. Broekhoven (Oosteind )
30/06/2017
9

omdat wij daar al 30 jaar klant zijn en altijd goed geholpen zijn !

Service
Chris van der vorst (Breda)
30/06/2017
10

Ik ben iemand met weinig eisen en goed is nu eenmaal goed .zo zal ik het ook gedaan hebben als ik daar zou werken.

Service
m.a van pelt (ulvenhout)
30/06/2017
10

Kom daar al 13 jaar voor onderhoud en zijn altijd beleefd en correct ,als vaste klant krijg je ook korting en de auto wordt altijd schoon afgeleverd

Service
Martin van Praet (Breda)
30/06/2017
9

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Astrid Hendrix-Bergman (Veen)
22/06/2017
9

Fijn geholpen, prettige sfeer, vakmensen en goede koffie!

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Correcte behandeling conform afspraak.

Verkoop
Stephen Janssen (Veersehof 12 4901ZD Oosterhout )
21/06/2017
10

Waarom ik deze dealer beoordeelt met een 10 is door klantvriendelijkeheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid.
Ik koop om de 2 a 3 jaar een nieuwe auto maar deze dealer scoort het hoogst het moment dat je daar binnen komt is het voelbaar.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
9

Goede service

Verkoop
Henk v Dongen (Breda )
20/06/2017
8

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen
Korte levertijd
Alleen zo als ik al vermeld heb als je de auto nog geen 3 weken hébt
En dan een reclame mail gestuurd krijgt €2750,00 korting als ik nieuwe auto koop
Dan voel ik me belazerd en beh

Service
M. van den Berg (Breda)
14/06/2017
10

Het is een prima bedrijf met uitstekend personeel

Verkoop
Robert Fitz Verploegh (Breda)
14/06/2017
10

Verkoper heeft ons nu voor de tweede keer een nieuwe Toyota verkocht waarbij wij ons de beleefdheid, kennis van het produkt en de zeer goede uitleg zeer ter harte hebben genomen. Zelfs na de aflevering kunnen wij bij hem terecht met alle vragen over de nieuwe auto en bij bezoek showroom altijd een gemeend interesse over onze auto. De receptie bij de beurten die onze auto nodig heeft, altijd vriendelijk en zeer bekwaam geholpen. We komen het niet vaak tegen, maar Garagebedrijf Van Dorst verdient van ons zeker een 10.

Service
drs. Frans Jackson sr (Breda)
09/06/2017
9

In de eerste plaats ben ik zeer content met mijn hybride auris. Maar bovenal ben ik blij met de vriendelijke benadering van de medewerkers. Deskundigheid en service gericht gaan hand in hand.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Ik kom al jaren bij Van Dorst en het bedrijf is altijd betrouwbaar gebleven en gebleken

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Klantvriendelijk, goede service, eerlijk in voorlichting over extra service.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Goede communicatie, goed bereikbaar (zowel fysiek als virtueel), vriendelijk personeel

Service
Dhr. A. Brekoo (Breda)
07/06/2017
9

Klantvriendelijk, goede service en open info.

Service
Anoniem
01/06/2017
10

Zeer goed geholpen. Voorzag grote ellende vlak voor mijn vakantie. Op verzoek voortreffelijk geholpen en op tijd klaar om onbezorgd op vakantie te gaan. Iedereen toonde begrip voor mijn probleem en het werd geweldig goed opgelost.
Tevredenheid : 10 !

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
31/05/2017
9

Al kom je zonder afspraak , dan gaan ze je toch zo snel mogelijk helpen.
Natuurlijk moet er wel een reden voor zijn !!!
Ook de afdeling verkoop staat altijd klaar !
Goede service , vriendelijk , deskundig personeel.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

ik ben tevreden!!

Service
Johan Kokx (Baarle-Nassau)
26/05/2017
10

De mensen daar zijn uitermate vriendelijk en enorm behulpzaam het is in alle opzichten fijn om daar naar toe te gaan je wordt er perfect en erg vakkundig geholpen. Een groot compliment is daar zeker op zijn plaats en hoop dan ook dat u deze grote dikke pluim doorgeeft aan al de mensen daar. U mag gerust mijn naam bekent maken aan hun.

Service
L. Peeters (Breda)
26/05/2017
9

uitstekende service

Service
Maja Zandee (Bavel)
26/05/2017
10

alles wordt besproken en goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over de mensen die daar werken en je helpen.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Omdat ik alles altijd kan vragen.
De uitleg altijd duidelijk is.
Nog nooit heb meegemaakt dat ik lastig ben als ik tussendoor even iets wil weten.
Dan maken ze altijd ruimte.
En ik ook niet van plan ben ergens anders naar toe te gaan.
Ik hoor bij het meubilair altijd gezellig.

Service
Dhr. C.Nooyens (Breda)
24/05/2017
9

Correcte behandeling. Goede informatie, zowel vooraf als achteraf.

Service
T. Hor (Breda)
24/05/2017
8

Prima vak/merk-garage.
In de regio Breda warm aan te bevelen!

Service
Mevr. L.M.Wagner (Ulvenhout)
18/05/2017
9

Correct, beleefd, deskundig ( voor zover ik kan inschatten)personeel

Service
Monique Tuerlings (Galder)
18/05/2017
9

Zeer klantvriendelijke benadering en verstand van zaken

Service
G.P. van de Haar (Breda)
17/05/2017
9

Makkelijk een beurt/APK kunnen inplannen, netjes bevestig, precies volgens prijsopgave, en tussentijds gebeld voor een mogelijk aanvullende reparatie/vervanging inclusief de daarbij behorende kosten. Daarnaast nog mooi een leeftijdskorting gekregen vanwege de leeftijd van de auto.

Verkoop
Fam. Martens-van den Heuvel (Prinsenbeek)
15/05/2017
10

Vriendelijke behandeling. Goede voorlichting. Feestelijke aflevering van de auto met goede uitleg.

Verkoop
Anoniem
12/05/2017
10

Klantvriendelijk, advies op maat, consequent in uitspraken en handelen!

Service
Mevr.Boot-Terhoeven (Breda.)
12/05/2017
10

De garage is prachtig als je binnenkomt,als je zit te wachten kun je koffie ,thee en zelfs soep nemen. Alle werknemers die langs je komen zeggen je vriendelijk goedendag,vragen of je wat wilt hebben. Dagelijkse kranten liggen er .tijdschriften er is internet,het is niet erg om te wachten tot je auto klaar is.

Service
O hersek (Hendrik Ido ambacht)
11/05/2017
9

Goed en snel service

Service
Anoniem
10/05/2017
7

tijdsduur was langer dan aangegeven

Service
Ap Frijters (Breda)
10/05/2017
10

Omdat ik altijd prettig geholpen word

Service
D wessels
10/05/2017
9

Goede partner als autobedrijf

Service
D.J. van Gils (Prinsenbeek)
10/05/2017
9

Zeer tevreden en al jaren een goede dealer, met goed personeel

Verkoop
mevr. T.E. de Jong-Blansjaar
10/05/2017
10

We worden altijd zeer correct behandeld en te woord gestaan, zij zijn behulpzaam, we kunnen alles vragen, niets is te veel. Over de service in de werkplaats zijn wij ook zeer tevreden worden goed geinformeerd.

Verkoop
Wim Jansen (Den Bosch)
10/05/2017
10

Oog voor details, goede communicatie, het waarmaken van specifieke eisen gezien mijn invaliditeit

Service
AGM Tijssen (Zundert)
03/05/2017
9

Afhandeling zoals de klant mag verwachten.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Zeker voor het onderhoud is een beurt bij Van Dort vaak goedkoper omdat je de gratis dekking, die bij Bovag minimaal 85 euro kost, er automatisch bij krijgt en omdat je korting krijgt als je auto wat ouder is. Zijn er toch dure onderdelen in de reparatie dan kun je het ook eens met een andere garage vergelijken. Dan blijkt van Dorst heel vaak niet duurder is en je weet wel dat je bij Van Dorst kwaliteit krijgt.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Altijd vriendelijk, correct, goede uitleg bij vragen mijnerzijds, will to please, bij tegenkomende probleempjes altijd eerst tel. contact of iets vervangen mag worden, alles wordt ook zonder markeren uitgevoerd, auto na "beurt" weer in topconditie etc.
Kortom: uitstekend.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

omdat we al meer dan 25 jaar toyota rijden ,tevreden zijn en hopen te blijven.

Service
Anoniem
28/04/2017
9

Dealer is een klantvriendelijken en betrouwbare autodealer

Service
Dhr. A.Nieuwstad (Breda)
28/04/2017
10

Nogmaals de service is uitstekend en het personeel geweldig en vakkundig. Een opmerking van mijn auto is dat ik zelf bij de aankoop teveel naar de uitstraling heb gekeken en te weinig naar de binnenruimte. Deze m.i. meer voor het kleine Aziatische volk gebouwd dan voor het (groter) Europees volk. Dat is spijtig dat we dat bij het gebruik altijd moeten ervaren!

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
8

staat altijd wel iemand klaar om te helpen waar ook mee

Service
Anoniem
26/04/2017
10

prima garage met heel goede en betaalbare service

Service
Dhr.T Pels (Breda)
26/04/2017
10

Een professioneel en klantvriendelijk bedrijf!

Service
mevr BJ Aveling
26/04/2017
10

Personeel: zeer vriendelijk, kundig, geduldig.
Gewoon TOP !

Service
Anoniem
18/04/2017
8

Wij worden altijd vriendelijk en correct ontvangen. Onze auto is in goede handen en dat geeft vertrouwen. De afgesproken prijs klopt. Zijn er andere kosten dan worden wij eerst gebeld en kunnen we zelf beslissen wat we willen laten doen.

Service
Anoniem
18/04/2017
10

correcte behandeling/afhandeling, klantvriendelijk, humoristisch. Je wordt bij het bezoek zelfs nog begroet door de verkoper van jouw Toyota en keurig bij naam genoemd.

Service
Mevr.Wientjens
18/04/2017
10

alles naar wens gegaan.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Uitstekende service, betrouwbaar, zeer prettig contact met alle medewerkers

Service
Anoniem
12/04/2017
8

kwaliteit, vriendelijk en service : ruim voldoende

Service
Ben van Keulen (Teteringen)
12/04/2017
10

IK BEN ZEER TEVREDEN MET DE BEHANDELING ZOWEL AAN DE BALIE ALS VIA DE MONTEUR

Service
Jacques Groffen (Breda)
12/04/2017
9

logies ik ben tervreden

Service
Marlies van Zaalen (Breda)
12/04/2017
10

Ik kom al jaren met mijn auto bij hen en wordt altijd super en vriendelijk geholpen. Als je binnenkomt, ook zonder afspraak, wordt je meteen met je naam aangesproken. Dat vind ik top. Ook zonder afspraak kun je altijd bij hen terecht.

Service
mw.J.C.M. Dekkers (Breda)
12/04/2017
10

Ik had onverwacht pech met mijn auto (dop van olietank was eraf, olie praktisch helemaal uit de tank). Ik werd door de medewerker keurig telefonisch ingelicht hoe ik met de auto toch naar de garage kon komen (wat olie in olietank doen, voorzichtig en kalm rijden). Een nieuwe dop erop, nieuwe olie erin en de motor is schoongespoten of geblazen. En uiteraard de auto werd ook schoon aan de buitenkant afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
10

een erg klantvriendelijk bedrijf, men heeft alle tijd. Het is tenslotte niet niks een nieuwe auto te kopen.
Zelfs bij de aflevering nog uitgebreide uitleg en ritje samen met de verkoper gemaakt.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Van Dorst heeft hele prettige medewerkers en werkt heel goed en snel. Bij problemen snel hulp. Echt klantvriendelijk!

Verkoop
F.D.M.Schuurmans (Bavel)
05/04/2017
10

correcte manier van benaderen en verwerken van de vragen

Service
ruud van oerle (breda)
03/04/2017
8

al 21 jaar een trouwe klant en zeer te vrede over de vriendelijke service en de hulp die ze me aanbieden.

Verkoop
Kamiel Ghering (Breda)
29/03/2017
10

Ik had de auto snel nodig. Men heeft mij geholpen dit proces te versnellen en heeft mij bij iedere stap op de hoogte gehouden!

Service
André Verschuren (GOUDA)
23/03/2017
10

Vriendelijkheid van het personeel, werkzaamheden exact zoals gepland uitgevoerd en opgeleverd. Kostenopgave vooraf opgegeven en correct. Mogelijkheid om te wachten tijdens de onderhoudsbeurt. Werkplaatsafspraak eenvoudig te maken via de website. Kortom, prima dealer

Service
Dhr en Mevr marijnissen
23/03/2017
9

wij zeer tevreden klantvriendelijk en goede service.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Omdat de werkzaamheden aan de auto keurig netjes worden uitgevoerd en bij eventuele meerwerk eerst wordt overlegd, voorzien van uitleg over het waarom. Dit geeft veel vertrouwen.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg van te voren en tijdens de klus. Auto ook nog netjes gewassen :-)

Verkoop
Manon Janssen (Breda)
16/03/2017
10

Zeer servicegericht en klantvriendelijk. Zeer correcte medewerker.

Service
Frans van Gils (Bavel)
09/03/2017
10

Al vele jaren naar tevredenheid behandeld.

Service
Jan Mol (Breda)
08/03/2017
10

Ik heb al meer gezegd: "Ik vind het eigenlijk jammer dat ik een Toyota Prius heb, want daardoor kom ik eigenlijk te weinig bij de Garage". Een bezoek aan Breda - Van Dorst is feitelijk "een feestje".

Service
R. van der Kloet (Breda)
08/03/2017
9

Uiterst correct bedrijf. Verrassingen uitgesloten. Prettig in communicatie.

Verkoop
wjp den ridder (breda)
08/03/2017
9

alles was goed geregeld door de verkoper heeft mij goed geholpen met het versturen van gegevens naar de leasmaatschapij

Verkoop
Anoniem
03/03/2017
9

Goede service en behulpzaam

Service
Anoniem
02/03/2017
10

ben al plus mines dertig jaar klant, nog nooit problemen gehad

Verkoop
Ad Blanker (Sint Willebrord)
01/03/2017
10

Service. Vriendelijkheid en altijd bereid te luisteren en te woord te staan.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Wederom vriendelijk, betrokken en snel geholpen. Had afspraak voor kleine beurt en stond binnen uur weer buiten.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

prima doen wat is afgesproken en tot nu toe zeer tevreden

Verkoop
Ellie Eelants (Rijen)
01/03/2017
10

Vriendelijk ontvangen door een zeer kundige verkoper.

Verkoop
I. de Vries (Zundert)
24/02/2017
10

Prettige zaak, vriendelijk personeel, warm onthaal. Er word naar je geluisterd. Er word de tijd voor je genomen. Na aankoop nog steeds even vriendelijk en de tijd.

Verkoop
Christ Gijsen (Breda)
15/02/2017
10

klantgerichtheid is prima.
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Jan kromhof (Breda)
15/02/2017
10

Uitstekende service, vriendelijk en deskundige verkoper, mooie zaak kortom super.

Service
Leo Krischer (Terheijden)
30/01/2017
9

Vriendelijke mensen, behulpzaam, goede voorlichting, 7e jaarbeurt, klein onderhoud, was mij bekend gemaakt, geen verrassingen, binnen de afgesproken tijd gebeld dat de Avensis Wagon gereed was.
Ook de sales mensen zijn altijd vriendelijk, deskundig en niet per se er op uit een nieuwe auto te verkopen,
doorrijden met mijn auto, die daar al 8 jaar in service is, wordt altijd ook als optie in overweging gegeven.
Ik ben 70, mijn idee is om nog een laatste keer een nieuwe Toyota te kopen (RAV4, of CHR) en die op te rijden.

Service
Ingrid Giebel (Breda)
12/01/2017
10

Het personeel is heel vriendelijk en professioneel. Afspraken worden nagekomen, nog nooit klachten gehad.

Service
H Bastiaansen (Breda )
21/12/2016
9

Goede service

Service
Anoniem
14/12/2016
9

correct, vriendelijk, duidelijk, prijsopgave, service, wachttijd prettig

Verkoop
E Toufexis (Nieuwerkerk a.de. IJssel)
09/12/2016
9

Niets aan te merken

Verkoop
Pauline (Breda)
09/12/2016
10

Goede service, al 6 jaar goede ervaring mee. Vriendelijk personeel.

Service
Din de Ridder (Terheijden)
30/11/2016
8

Alles conform de afspraak in een prettige omgeving. Directeur maakte bij binnenkomst ook een praatje.
Voelt warm.

Service
Anoniem
23/11/2016
8

prima bedrijf

Service
Marga Bakker (Zundert)
23/11/2016
10

Of je nu komt voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto of je komt voor een onderhoudsbeurt of reparatie, alle medewerkers staan je netjes te woord, ze zijn allen even vriendelijk en je wordt indien nodig correct geholpen. Het maakt niet uit of dit de receptionistes, de medewerkers van de werkplaats, de monteurs of de verkopers zijn. In de wachtruimte kun je zelf een drankje kiezen, koffie, thee, chocomel of soep. Er liggen altijd 2 dagbladen en diverse tijdschriften op de tafel. Ook kun je gebruik maken van de pc's en je hebt gratis Wi-Fi. Als de reparatie klaar is krijg je van de medewerker van de werkplaats de uitleg en overzicht van waar de monteur aan heeft gewerkt. Voor onderweg kun je een appel en een flesje water meekrijgen. En de wc's zien er altijd fris uit. Voor ons een TOP garage voor onze 2 Toyota's!

Service
R. Guicherit (Etten-Leur)
23/11/2016
10

Altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Het is bijvoorbeeld geen enkel probleem om een 'last-minute' verzoek te doen, zoals winter-wielen wisselen.

Service
Pauline (Breda)
20/11/2016
10

Goede service, al 6 jaar goede ervaring mee. Vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
16/11/2016
10

Goede service in alle opzichten. Kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden, toelichting en agendering van werkzaamheden (afspraken in garage) is uitstekend.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Trilling van aircoleiding is niet in 1 keer opgelost. Moest nog een keer terug

Service
Bart Christiaan van Loon (Breda)
10/11/2016
10

Vriendelijk, betrouwbaar en geven heldere uitleg waar nodig.

Service
Sietze Friese (Breda)
10/11/2016
9

prima service, zeer corecte benadering, zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
08/11/2016
9

Het bedrijf heeft een bijzonder professionele uitstraling zonder de klantvriendelijkheid te vergeten. Je komt graag terug voor een onderhoudsbeurt of een nieuwe auto.

Service
E Toufexis (Nieuwerkerk a.de. IJssel)
03/11/2016
9

Niets aan te merken

Service
Jos Bakker (Zundert)
24/10/2016
10

De betrouwbaarheid van het merk straalt af op de wijze waarop de dealer omgaat met klant en onderhoud. Gewoon goed is niet goed genoeg! Kortom super dealer en super garage.

Service
Johan Zijlstra (Terheijden)
12/10/2016
10

Ik kan de garage warm aanbevelen, de bezoekers zullen er geen spijt van krijgen. Na de uitgevoerde werkzaamheden aan uw auto, verwacht ik dat uw vertrouwen beantwoord wordt en dat u de volgende keer uw auto opnieuw aan deze garage toevertrouwd.
Ook de Service pechhulp pas, die u nadien ontvangt, zal uw zekerheid bevorderen, u verlaat met een gerust gevoel de garage, met het gevoel dat u tot de volgende beurt zonder zorg en kosten weer vooruit kunt.

Service
mevr Kruijssen (Breda)
12/10/2016
10

tevreden

Service
Richard van Amen (Breda)
29/09/2016
9

Men is open, kundig en eerlijk. Naar mijn gevoel worden geen onderdelen vervangen als dat niet echt nodig is. Sowieso wordt alles besproken en toegelicht.

Service
Ben Zwiers (Terheijden)
30/08/2016
8

Vriendelijke ontvangst en goede service, en correcte behandeling

Service
Merijn Peemen (Terheijden)
30/08/2016
9

Zeer degelijke en uitstekende service op alle gebied.

Service
Bonnita Vorenholt (Prinsenbeek)
18/08/2016
10

Zorgvuldig en respectvol.

Service
Anoniem
17/08/2016
9

vriendelijk personeel, duidelijkheid vooraf en gedurende het onderhoud aan de auto, prima srvice

Service
dhr. A. L. BIL (Rotterdam)
15/08/2016
8

ben tevreden.

Service
Anoniem
05/08/2016
8

Omdat het goed was

Service
Anoniem
04/08/2016
9

Als je al zo lang klant bent is er geen lager cijfer mogelijk!

Service
Jan Kompier (Breda)
04/08/2016
10

Goede en bekwame mensen met eventueel een goed advies. Klant is werkelijk klant die men waardeert.

Service
Anoniem
03/08/2016
9

Een prima dealer, zonder onverwachte verassingen. Duidelijk en eerlijk

Service
jasper de la Cour (Breda)
27/07/2016
7

Omdat het gewoon goed is en een 10 zegt ook niet alles het is gewoon goed.

Service
Johan den Ridder (Terheijden)
27/07/2016
7

Tijdspanne hoe lang de werkzaamheden duurde klopte niet en ik had gekozen om te blijven wachten en dat is dan erg vervelend

Service
Ad Broekhoven (Oosteind )
25/07/2016
10

ga zo verder , voorlopig geen moeilijkheden .

Service
Robert Fitz Verploegh (Breda)
25/07/2016
10

vakkundig en volledig

Service
Anoniem
21/07/2016
9

Omdat ik tot nu toe altijd correct en netjes geholpen ben bij de dealer vind ik dat ze zeker een 9 hebben verdiend

Service
Mevr M de Bil (Breda)
19/07/2016
9

Ze weten in de garage waar ze over praten

Service
Anoniem
13/07/2016
9

cijfer spreek voor zich

Service
Nick Janssen (Breda)
13/07/2016
9

Een prima bedrijf waar goede afspraken gemaakt worden. De leenauto was een mooie nieuwe auto die zeker de nodige opties had. Van sommige hadden ze mij wel van te vore mogen inlichten. Zo was het uit gaan van de motor bij een stoplicht even een verassing en zo kan ik nog wel wat voorbeelden geven.

Service
Anoniem
11/07/2016
9

Goede klantvriendelijkheid aan balie, prijzen vooraf bekend,auto wordt altijd netjes afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
9

Deskundig, vriendelijk, meedenkend personeel

Service
Maaike Verspaget (Breda)
27/06/2016
10

De beste services die ik tot nu toe ken. De beste, de mooiste en zuinigste auto die ik tot nu toe gehad heb. Voel me een gewaardeerd klant en niet een nummer. Men herkent je ook iedere keer als je langs komt. Altijd staan ze gelijk klaar, denken ze mee en word je meer dan goed geholpen. Vaak kosten loos. Ze nemen de tijd voor je. Al zou je bij wijze van een hele dag komen kletsen. Met andere mensen waar je over deze dealer praat zeggen allemaal hetzelfde.
DE BESTE en dat roep ik met trots uit.

Service
a.a.m van mieghem (Etten-leur)
23/06/2016
9

De service bij Van Dorst te Breda is zeer goed. Men is klant vriendelijke en geeft goede uitleg.

Service
Dhr B.C. Alderden (Terheijden)
22/06/2016
10

Correcte ontvangst, prima uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en adequate toelichting achteraf.

Service
Johan Kokx (Baarle-Nassau)
22/06/2016
10

Je wordt altijd heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan vooral bij de receptie balie met al de mensen aldaar, en ook door de verkopers. Ik heb nog nooit zo'n fijne garage meegemaakt als bij van dorst in Breda. En ik zou het enorm op prijs stellen dat dit bij hun allen terecht komt.

Service
R. Huson (Bosschenhoofd )
21/06/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel met goede kennis

Service
Anoniem
16/06/2016
10

100% klantgericht personeel (iedereen), uitstekende service, alles wordt uitgevoerd zoals je verwacht. Communicatie helder, auto schoongemaakt, kortom een uitstekend aangestuurd en uitvoerend bedrijf!

Verkoop
Margreer Hattink (Breda)
16/06/2016
10

Al jaren komen wij met plezier naar van Dorst Breda. sfeervol...correct..prettig..ongedwongen staat men voor je klaar.

Service
A.A.M van den Boogaart-Verhoeven (Gilze)
15/06/2016
10

Al jaren een Toyota die altijd bij deze dealer prima wordt onderhouden en ik heb geen enkele reden om geen 10 te geven. Ik hoop dat dit in de toekomst blijft nu het bedrijf is overgenomen .

Service
Arnold Nieuwstad (Breda.)
15/06/2016
10

Uit de meeste antwoorden blijkt dat ik bijzonder te spreken ben over deze dealer, t.w. afspraak, tijd, onderhoud, service etc. etc..

Service
Coba heeren vermeeren (Etten leur)
15/06/2016
10

Zeer goed personeel de neuzen staan allemaal naar een kant.En zeer klantvriendelijk

Service
JWM Baremans (Etten-leur)
15/06/2016
10

Ik kom er al ruim 25 jaar en wordt altijd netjes en correct behandeld en de service is uitstekend.

Service
Mw. M. A. A. van Diepen (Breda)
15/06/2016
10

Snelle en correcte behandeling.

Service
Ad Blanker (Sint Willebrord)
08/06/2016
10

Alle medewerkers zijn altijd vriendelijk en er heerst een prettige sfeer. De garage is goed en makkelijk te bereiken en altijd voldoende parkeergelegenheid. De service is prima.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

De werknemers zijn erg vriendelijk, ze nemen de tijd voor je en zijn heel geduldig. Je bent er altijd welkom en je kan er terecht voor alle vragen.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Goede service, deskundig, klantgericht, vriendelijk

Service
Cees Janssen (Breda)
08/06/2016
9

geweldig bedrijf moet eigenlijk een 10 hebben maar er kan altijd wel iets beter al zou ik niet weten wat

Verkoop
Dhr C.M.P.J.Bogaers (Made)
08/06/2016
9

Door goede ervaring in de loop van vele jaren

Service
eelco gubbels (breda)
08/06/2016
10

als is super goed

Verkoop
Jaan Elst (Zundert)
08/06/2016
10

Wij kennen de dealer reeds tot volle tevredenheid al meer dan 25 jaar. Dit is reeds de 5e Toyota welke wij hier hebben aangeschaft. Dit zegt volgens mij voldoende over de kwaliteit van deze dealer.

Verkoop
Johan van Loon (Geertruidenberg)
08/06/2016
9

Goede service. Prijzen onderhoud vooraf bekend. Gebruik huurauto tijdens onderhoud.

Verkoop
mark vd brink (breda)
08/06/2016
9

gewoon goed,prettig en servicegericht

Service
Rinus de Regt (Terheijden)
02/06/2016
9

Het is een klantvriendelijke dealer, waar de medewerkers met plezier werken. Deze sfeer is overal merkbaar. Er wordt altijd uitgebreid overleg gevoerd met de klant en uitleg gegeven over wat wel en niet nodig is.

Service
N. Weeland (Lage Zwaluwe)
01/06/2016
10

Ontzettend aardige mensen. Zeer klantvriendelijk. Ze zullen je niet op onnodige kosten jagen en ze hebben zelfs mijn auto van binnen gestofzuigd! Ik kon gewoon wachten op mijn auto. Top!

Service
Anoniem
26/05/2016
10

Wij komen al jaren bij deze dealer en hebben daarmee een uitstekende ervaring van zowel de werkplaats als de verkoopafdeling.

Service
Ronald van der Kloet (Breda)
24/05/2016
8

Laat niets te wensen over. Vriendelijk, correct en zakelijk.

Verkoop
Anoniem
20/05/2016
8

Duidelijkheid en weten wat voor een type auto we kopen.

Verkoop
Mevr. J. Kooren (Breda)
19/05/2016
10

Erg goed, duidelijk en vriendelijk geholpen, bij de aankoop van onze eerste nieuwe auto.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

wordt steeds prima geholpen, niet uit de hoogte, prijs/kwaliteit is heel goed

Service
Gerard Knook (Klundert)
18/05/2016