Beoordelingen 

851 commentaren van in totaal 852 beoordelingen
Service
Mevr de Winter
16-10-2019
1

De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam, de werkplaats daarentegen hangen een lulverhaal op waar niets van klopt en liegen alles aan elkaar, mij zien ze daar niet meer. Ik had net 15000 kilometer gereden toen waren de remschijven en blokken totaal versleten, volgens mij waren ze al ver versleten toen ik de auto 9 mnd daarvoor kocht. Ook in de garantie gevraagd de auto uit te lijnen, omdat de band voor schuin afsleet maar nee hoor dit kwam door het nemen van een bocht, klopt niets van, ben naar een bandenspecialist gegaan de auto moest wel degelijk uitgelijnd worden, heb hiervan een rapport gekregen, door dit moet ik nu 4 nieuwe banden kopen.

Service
Wesdorp Ronald (Breda )
03-10-2019
9

Altijd een goede ontvangst met prettig personeel.

Service
Gé van kempen (Prinsenbeek)
03-10-2019
9

Betrouwbaar, zorgvuldig, vriendelijk en conform vooraf gegeven kostenraming.Jammer dat de kortingsactie voor "oudere" auto's niet meer wordt toegepast. Dat was wel een echte klantenbinder!

Service
C.Schellekens (Breda)
03-10-2019
9

Geweldige Balie en werkplaats medewerkers.

Service
J.F.M. Willems (Breda)
24-09-2019
9

Ik ontmoet, aan de balie, altijd zeer vriendelijke werknemers. Zij weten wat belangrijk is voor de de klant.

Service
Mevr van D (Tilburg)
23-09-2019
5

Bij kleine beurt leenauto meegekregen voor 10km rijden naar werk en terug. Achteraf kosten belast gekregen hiervoor. Voor die 20 euro had ik me ook kunnen laten ophalen en terug brengen door collega. Slechte service hierdoor en ontevreden naar huis. Ook offertes opgevraagd voor winterbanden echter niet compleet en ga nu bij andere dealers navragen. Kost me weer extra tijd terwijl je dit van je eigen dealer verwacht dat dit compleet opgeleverd wordt. Je koopt er de auto, sluit een Toyota verzekering af en krijgt alsnog kosten en onvolledige informatie. Misschien toch eens op zoek naar een andere garage.

Service
Mevr D.J.T. Schot (Oosterhout NB)
04-09-2019
9

Omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Jac de kok (Tilburg)
04-09-2019
8

Ga zo door op de manier dar er nu gewerkt wordt

Service
G. Kepers de Kok (Made)
03-09-2019
10

prettig geholpen duidelijk en correct

Service
M.P.A. Versteeg - Piederiet (Breda)
03-09-2019
10

altijd vriendelijk, keurige afhandeling

Service
Corrie Snoep (Breda)
21-08-2019
10

Om dat ik zeer te vrede ben

Service
Van Trijp
21-08-2019
10

Zeer klant vriendelijke. En vakkundig!

Service
Louis van den Heuvel
21-08-2019
9

Ik ben al 43 jaar klant bij van Dorst Breda, nu Toyota BREDA, en heb absoluut geen klachten. Vooral de gemoedelijke omgang met het personeel is erg fijn.

Service
Tim Meuldijk (Teteringen )
21-08-2019
9

Service is perfect. Mensen zijn zeer vriendelijk en alert. Ben er blij mee.

Service
A van de Sanden (Etten Leur)
14-08-2019
9

Personeel vriendelijk.Wij zijn kind aan huis

Service
Mevr. C. Vink (Breda)
26-07-2019
8

Aan begeleiding in auto in goede staat houden ontbreekt niets.

Verkoop
Karina van Hal (Teteringen)
23-07-2019
8

Vriendelijk ontvangen en te woord gestaan!

Verkoop
PFJ van Belle
23-07-2019
9

De algehele klantbeleving was prima.

Service
Christ van Aalst (Breda)
17-07-2019
9

Tevreden over de verkoper en de sevice en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Service
Peter Knetemann (Breda)
15-07-2019
10

Ik kom al heel lang hier en ze zeer vriendelijk en voor mij vertrouwd,

Service
Din de Ridder (Terheijden)
15-07-2019
5

Verder wil ik nog kwijt dat de “ouderdomskorting” op onderhoudsbeurten is komen te vervallen. Uiteraard betreur ik dit. Wellicht dat u in de toekomst een dergelijke maatregel aan uw klanten kenbaar maakt met onderbouwing. Deze maatregel is een echte tegenvaller bij de afrekening.

Service
a van mieghem (Etten-leur)
11-07-2019
9

De medewerkers zij altijd bereid om je te helpen en de service is goed en men is zeer klant vriendelijk

Service
Martin Wawrzyniak (Prinsenbeek)
11-07-2019
10

Met een telefoontje alles volgens de gemaakte afspraken geregeld. ??

Service
Martin van Praet
04-07-2019
9

Ieder jaar laat ik de beurt en de APK keuring daar doen en dat tot mijn tevredenheid

Service
Huub Suijkerbuijk (Bavel)
01-07-2019
10

De garage heeft een hele persoonlijke benadering , heeft vakbekwame medewerkers zowel in de werkplaats als bij de receptie. Dit geeft je een vertrouwd gevoel. De gehele afhandeling van de onderhoudsbeurt is volgens afspraak verlopen en naar wens uitgevoerd. De afgesproken prijsopgave is in overeenstemming met het werkelijke afrekenbedrag

Service
van Beek (Etten-Leur)
21-06-2019
9

kan altijd beter

Service
Fam van Pelt
21-06-2019
10

Verkoopafdeling is zeer correct, werkplaats / after sales is op Lexus niveau. Mijn RAV4 is uiterst betrouwbaar, paar kleinigheden binnen garantie opgelost. Voor deze dealer en service rij ik 40 km om.

Service
Dhr. H.Suijkerbuijk (Bavel)
14-06-2019
10

Het bedrijf ademt klantvriendelijkheid , vakbekwaamheid ,gemaakte afspraken en prijsopgaven worden nagekomen.De bereikbaarheid is goed en het auto-onderhoud is accuraat en vakbekwaam uitgevoerd.Tevens wordt er speciale aanbiedingen , zoals de Louwmanklantenkaart e.d. , aangeboden met diverse klantvoordelen

Service
Ad Broekhoven (Oosteind)
14-06-2019
8

ik denk dat het me goed doet dat men altijd klaar staat

Service
CM v. Tiggelen (Breda)
14-06-2019
10

Omdat ik altijd correct en vriendelijk behandelt ben.

Service
luijkx (breda)
07-06-2019
9

Zeer klantvriendelijk!

Service
Dhr. Ad Brekoo (Breda)
07-06-2019
10

Goed onderlegd personeel, zeer klantvriendelijk, zeer service gericht, open communicatie omtrent alle zaken die met een bezoek aan de werkplaats te maken kunnen hebben (uitvoeren - extra - werkzaamheden / tijdstippen van realisering onderhoud).

Service
J.van Miert (Galder)
31-05-2019
10

Prima bedrijf ,zeer klantgericht en vriendelijk personeel.Deskundigheid en service geboden , al vele jaren.Daarom rijdt ik al heel lang Toyota.

Service
Karin l’Abée (Terheijden)
31-05-2019
10

Ik word in Breda altijd netjes en op tijd geholpen, de afspraken verlopen soepel en als er extra kosten zijn word dat meteen gecommuniceerd, nadat ik toestemming heb gegeven worden de werkzaamheden meteen gedaan.

Service
Groffen (Breda)
24-05-2019
6

De overname van van Dorst naar louwman heeft het bedrijf geen goed gedaan.

Service
Jan van Egmond (Breda)
22-05-2019
9

Ik ben hier al meer dan 25 jaar klant en in al die jaren heeft men me nog nooit teleurgesteld.Altijd de afspraken nagekomen en met een nieuwe auto bestellen en leveren ging er nooit iets mis.Hulde.

Service
CVaes (Breda)
17-05-2019
5

negatieve ervaring tijdens laatste werkplaatsbezoek

Service
mw.kaan
17-05-2019
10

Na alle jaren van Dorst zijn wij verwend, het lijkt dat dit niet verandert!

Service
C. goedhart
17-05-2019
9

prima garage

Service
Mevr. Dielissen
17-05-2019
10

Ik ben bij Louwman uitstekend geholpen. Eerst bij de aankoop van mijn auto, maar nadien werd onder garantie nog een en ander probleemloos en snel opgelost. Voor mij bij een volgende auto zeker weer een garage om naar toe te gaan.

Service
Aad Leeflang (Breda)
08-05-2019
9

Goede service en goede vakbekwame monteurs.

Service
Erwin Vervoort (Putte)
08-05-2019
9

zeer vriendelijk en behulpzaam , afspraken worden nageleefd en doen alles om de klant tevreden te houden

Service
D.J. van Gils (Prinsenbeek)
08-05-2019
8

tevreden klant

Service
Richard Bulkmans (Prinsenbeek )
03-05-2019
9

Goede service en goed personeel

Service
H.K. De Witte (Dhr.) (Breda)
03-05-2019
10

afspraak wordt volledig nagekomen. betrouwbare dealer. zeer klantgericht. vriendelijk.

Service
E. Janssen (Breda)
24-04-2019
5

Omdat ik het heel erg jammer vind dat er een onderdeel (ophangsysteem van de hoedenplank) na 2 weken jog jirt binnen is. Rekening is betaald dus ach wat maakt het bestelde onderdeel dan jog uit! Erg jammer

Service
Jos Bakker
24-04-2019
10

Een prima garage met aandacht voor de klant en deskundig personeel. Ondanks de prima score misschien een idee: als dealer kunt u misschien een keuze maken om de extra service zoals brandstofsysteemreiniger of emissieservice in het onderhoudspakket en dus de prijs van de beurt te begrijpen òf iets meer duidelijkheid te scheppen wanneer dit nu wel of niet nodig is (bijvoorbeeld bij elke beurt of 1x per jaar).

Service
Jan Koevoets (Etten-Leur)
18-04-2019
10

Ben al ruim 40 jaar klant bij dit bedrijf. Dit zegt volgens mij genoeg.

Service
H. Giesen
10-04-2019
4

De opgegeven kosten voor het onderhoud zijn lager dan de uiteindelijke rekening zonder dat hierover overleg is geweest.

Service
n.van den broek (Sprundel)
10-04-2019
9

Zowel zakelijk als prive gewoon alles top.

Service
A van Alphen (Breda)
10-04-2019
9

Heel klantgericht, correct, vriendelijk. Ik voel als klant gezien en gewaardeerd.

Service
Mevr.L.M.Wagner
10-04-2019
10

Deskundig, vriendelijk en klantgericht personeel.

Service
mace Verdaasdonk-Geerts (Prinsenbeek)
10-04-2019
10

Heel klantvriendelijk en onder de indruk van hun deskundigheid. De kwaliteit/ prijsverhouding verdient een 10.

Service
Jan Hopmans (Wagenberg)
09-04-2019
8

Prima klantgerichte service. Het maakt niet uit welke klant. Dat is mijn gevoel. omdat onze auto die wij verleden jaar hebben gekocht nu 12 jaar oud is. Nee, je krijgt zelfs 12% korting.

Service
Anton Aarts
09-04-2019
8

Positieve ervaringen over de uitgevoerde werkzaamheden. Aan het maken en afhandelen van afspraken valt wat te verbeteren.

Service
Jan Maas (Breda)
09-04-2019
10

Zeer goede en professionele dienstverlening, er wordt meegedacht en steeds gevraagd of alles naar tevredenheid verloopt. Niets meer aan doen....goed is goed.

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
09-04-2019
9

Al sinds 2005 klant. Altijd keurig behandeld. Prima service. Wat wil je nog meer ??

Service
Marchien Jagt (Oosterhout)
09-04-2019
9

Service, prettige entourage.

Service
Ad
09-04-2019
9

Keurige gelegenheid om te wachten, bij kleine beurt. Grote beurt netjes naar huis gebracht en later na melding weer netjes opgehaald. Tot op heden, zo houden!

Service
Jan Kompier (Breda)
21-02-2019
10

Al meer dan 30 jaar Toyota rijder van Camry, Avensis tot Coralla Verso en de laatste al vanaf 2006 zonder problemen.

Service
Dhr. Piet Jansen (Roosendaal)
20-02-2019
4

Opgaaf van kosten onjuist. Vervanging ruitenwissers was overbodig. Was kort voor de beurt (oktober 2018) gebeurd.

Service
Christa Ossewaarde (Breda)
14-02-2019
9

Eigenlijk klopt alles in deze garage. Van wachtruimte tot service, ik vind het meer dan prima.

Service
N van den broek (Sprundel)
14-02-2019
10

Klantvriendelijkheid, uitleg, service, alles klopt.

Service
A Gommers (Breda)
06-02-2019
8

Aangegeven dat ik door ziekte heel weinig kilometers gereden heb,en dat een tweede garantie beurt onnodig duur en niet nodig is, maar was niet over te praten erg jammer. Dus geen onderhoud en alleen pechhulp.

Service
Dhr. C. Liu
03-02-2019
9

Het personeel is vriendelijk en neemt je voorgelegde probleem serieus. Het sfeer daar is warm en je wordt netjes ontvangen.

Service
Hannie Michielsen (Teteringen)
25-01-2019
9

Omdat ik door mijn eigen schuld de afspraak had gemist men ging er niet moeilijk overdoen kon direct een andere afspraak maken

Service
Dhr. M. vd Luitgaarden (Breda)
25-01-2019
9

Goede service, correct in omgang met de klant, antwoorden zijn duidelijk.

Service
J.vd.Bliek (Breda)
23-01-2019
8

Het is goed zo.ik ben tevreden

Service
Jaap
04-01-2019
9

zie eerdere toelichting

Service
Ir.HCAM Schets (Breda)
04-01-2019
9

Kundig en prettige mensen aan balie en verkoop.

Service
Dhr. F van den Broek (Breda)
04-01-2019
9

Goede service en betrouwbare dealer/garagebedrijf!

Service
Dhr Petrus van den Bemt (Teteringen )
04-01-2019
9

Het product Louwman is plezierig enklant vriendelijk

Service
Dhr H.A.C. Vissers (Raamsdonksveer)
04-01-2019
9

Goede uitleg en goede service.

Service
Paul van Teeffelen
04-01-2019
10

prima onderhoud tegen een zeer reele prijs

Verkoop
C. Haanskorf (Akkerstraat 16 Made)
03-01-2019
8

Wij zijn goed behandeld.

Verkoop
leo a.h. krischer (terheijden)
03-01-2019
9

Goede betaalbare service, klantgerichtheid dik in orde, vriendelijke behulpzame mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom

Service
Frans Claassen (Breda)
21-12-2018
8

telefonische benadering niet goed,persoon is niet op de hoogte van toestand van de auto wat voor beurt bijvoorbeeld.

Service
dhr. de Kraker
21-12-2018
9

Van A tot Z prima op orde. Waarom dan geen 10? Er moet altijd wat te verbeteren zijn. Schaf een paar degelijke, nieuwe leenfietsen aan, waarbij het zadel niet na iedere kuil een centimeter lager zakt, dan is het een 10.

Service
G.de meulder
21-12-2018
10

Prima geholpen

Service
A van Bokhorst (Putten )
19-12-2018
9

Had probleem met oude auto en hebben mij een bijna .Nieuwe mee gegeven om thuis Te komen.

Service
Jan Pijnenburg (Etten-Leur)
19-12-2018
9

Ze zijn professioneel, correct, vriendelijke en behulpzaam.Ik ben uiterst tevreden over hun opstelling en de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
kees heeren (ettenleur)
19-12-2018
9

word vriedelijk geholpen en gehoord

Service
Uytendaal (Prinsenbeek)
14-12-2018
7

Ja als je winterbanden laat omwisselen en je neemt de zomer meer naar huis graag per stuk in het plastic in verband met tillen. Ze waren met twee verpakt er zwaar dus toch er uit moeten hal en en dan heb weer zwarte handen

Service
Dhr J de Pijper (Etten-Leur)
07-12-2018
9

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en op hoogte gehouden van het onderhoud.

Verkoop
C. Hemmers (Breda)
05-12-2018
10

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer tevreden over de snelle afhandeling van vragen en onderhoud van de auto is goed verzorgd. Klantvriendelijk personeel.

Service
AHS van Iwaarden (Den Haag)
05-12-2018
9

Uitstekende service, zeer klantgericht, vriendelijke medewerkers

Service
Jan de Ruijter (Breda)
05-12-2018
10

Zeer duidelijke informatie . Afspraken worden perfect nagekomen. Vriendelijke klantgerichte benadering

Service
Dhr. R. de Gier (Breda)
30-11-2018
10

Uitstekende aandacht voor auto en bestuurder. Prima service volgens opgave van tijd en geld.

Service
D.de Ridder (Terheijden)
30-11-2018
8

Deskundige en respectvolle behandeling. Wel een pittig prijzenkaartje.

Service
Mevr. C. Hemmers
27-11-2018
10

Personeel is klantvriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding van de auto's is goed. Goede uitleg en er wordt geluisterd naar de wensen van de klant.

Verkoop
Ferdinand Bijl (Dordrecht)
27-11-2018
10

Prima bedrijf waar ze verkopers als Tom Boogaard moeten koesteren. Hij blijft altijd vriendelijk en helpt je gelijk. Naast een auto is dat in onze beleving erg belangrijk. Deze man heeft de service erg hoog in zijn vaandel staan.

Service
E. Rijpert
23-11-2018
8

Ligging aan rondweg, verkoop en service bij elkaar, alles afwerken aan 1 balie, goed product, goede service.

Service
Frans vissers (Breda)
23-11-2018
9

Goede service.

Service
Mevr. Esteve (Nieuwerkerk)
23-11-2018
10

Een bedrijf dat klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Auto weer perfect afgeleverd.

Service
henk kenis (breda)
09-11-2018
9

Prima bedrijf.

Service
Teus van Dijk (Prinsenbeek)
09-11-2018
9

Het onderhoud is zorgvuldig, volledig en netjes uitgevoerd. De klantvriendelijkheid is uitstekend en de wachtruimte is erg prettig en sfeervol. En, ook niet onbelangrijk, de koffie is heerlijk!

Service
Mevr. Esteve
02-11-2018
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Service
Pierre LAbee (Prinsenbeek)
02-11-2018
9

Zeer tevreden.

Service
wim luijkx (breda)
02-11-2018
9

Zeer goede service en erg klantvriendelijk! Ik denk echter wel dat de tarieven zijn verhoogd nadat Van Dorst, Louwmans werd.

Service
Gé van Kempen (Prinsenbeek)
02-11-2018
9

Kundig, vriendelijk, goede uitleg en geen verrassingen bij het afrekenen.

Verkoop
Mevrouw v.b Boogaard (Breda)
29-10-2018
10

Jullie zijn klantvriendelijk een goed uitleg en heel duidelijk uitleg.

Service
Mevr. van Oorschot (reda)
29-10-2018
8

Ik ben tevreden.rekening niet helemaal duidelijk, overigens geen klachten.

Service
Louise van Bezouw (Breda)
29-10-2018
10

niets te verbeteren

Service
Hr. C.Balemans (Breda)
17-10-2018
9

Snelle service en uitstekend resultaat.

Service
Ben
17-10-2018
10

Super garage.

Service
Peter van den Broek (Terheijden)
17-10-2018
10

Vriendelijke, deskundige personen staan je hier snel te woords. Hebben een luisterend oor., nemen de tijd voor je.

Service
ad van dongen (breda)
17-10-2018
9

ik ben al jaren lang een tevreden klant.

Verkoop
mevr.T. de Jong
17-10-2018
10

jarenlange ervaring met deze dealer. Alles werd altijd zeer correct en vriendelijk afgehandeld

Service
Muriel M.
05-10-2018
10

De medewerkers bij Van Dorst Breda zijn zeer klantvriendelijk, efficiënt en werken heel accuraat. Je krijgt keurig een sms wanneer de auto klaar is en je deze op kan halen. Zelfs tijdens een aanrijding eind vorig jaar is alles direct geregeld qua vervangend vervoer, ophaal service en de auto is perfect van de schade hersteld. Een fijne garage met een 10 voor de service.

Service
P.m. Van Hoek (Breda)
05-10-2018
9

Ik kom toch al weer zo'n 14 jaar bij van Dorts voor aanschaf van auto,s en voor het onderhoud.Altijd zeer tevreden. Bovendien kun je al wachtende plaats nemen bij de koffiecorner. Wat ook uitnodigt om daar plaats te nemen en er naast koffie of thee ook iets te lezen valt. Helemaal prima.

Service
M van Laer (Brd)
05-10-2018
10

Top garage duidelijk in prijs en hoge kwaliteit. Toen ik belde voor de APK van mijn prius, konden ze mij direct vertellen wat voor onderhoud er op dat moment nodig was met het betreffende bedrag onder de streep. Perfect geregeld!

Service
P.A Bastiaansen (Breda)
05-10-2018
9

omdat ik al 30 jaar in de garage kom en altijd correct ben geholpen

Service
Mevr Verhagen (Teteringen)
05-10-2018
9

Het is goed toeven bij Toyota. Altijd gezellig ook als de kosten wat tegen vallen

Service
Wil Lambregts ( Breda)
27-09-2018
9

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geven goede uitleg

Service
Mariëlle Slijkhuis
27-09-2018
10

Ik ben naar meer dan tevredenheid geholpen. Auto is netjes opgehaald en weer gebracht. Er stond een vervangende auto klaar en mijn auto is schoon afgeleverd, van binnen en van buiten. Top service!!

Service
Mevr. C. Rommens
24-09-2018
8

Ze zijn vriendelijk en correct.

Service
HANS BROUWER (BREDA)
20-09-2018
10

ZEER GOED EN CORRECT GEHOLPEN.

Verkoop
H . Bierman (Breda)
19-09-2018
10

Vriendelijke verkopers die de situatie goed inschatten En weten waar ze over praten

Verkoop
M. Diepstraten (Teteringen)
19-09-2018
10

Vriendelijk en klantgericht personeel. Zeer behulpzaam en duidelijk.

Service
mevr kruijssen (breda)
13-09-2018
9

altijd vriendelijk en heel goed in service

Service
Dhr.P.J.Adriaansens (Breda)
13-09-2018
8

Prettige wachtruimte,duidelijke afspraken over wachttijden en prijzen en lekkere koffie

Service
JFM Willems (Breda)
12-09-2018
9

Ik ben al klant vanaf 1980

Service
fransdams (breda)
06-09-2018
8

Toyota is goed

Service
Jan Klad (Zoetermeer)
05-09-2018
10

Goede en duidelijke service

Service
Mevr. Verschelling
05-09-2018
9

Prettige manier van omgang, tijdig op de hoogte gebracht van additionele kosten.Verder nooit het gevoel gehad dat er onnodige reparaties uitgevoerd worden.

Verkoop
I. Kerkhoven (Brefa)
29-08-2018
10

Prima service alleen t bloemetje ontbrak bij het ophalen ...

Service
N. Lauret (Prinsenbeek)
29-08-2018
10

Goede service, vriendelijk personeel

Service
M.Versteeg -Piederiet (Breda)
29-08-2018
9

Al meer dan 30 jaar een tevreden klant.Ontvangst altijd vriendelijk.Prijsopgave vooraf is prettig. Wijzigingen worden tijdig besproken.

Service
Ellen Verbaten (Breda)
24-08-2018
9

Aangezien ik al meer dan dertig jaar klant ben bij bij deze dealer toont dit aan dat zij mijn vertrouwen in hun bekwaamheid en service hebben waar gemaakt.

Service
Mevr. M. Jongenelen
23-08-2018
9

erg tevreden over de kwaliteit en service van het bedrijf

Service
Mevr. W. Hofsté (Breda)
22-08-2018
10

Alles naar wens uitgevoerd.

Service
Roelands (Geertruidenberg)
20-08-2018
8

Goed, Netjes,en correct.

Service
Mevr. M
15-08-2018
8

Goede service, Klantvriendelijk personeelBetrouwbare auto's

Service
Richard van Amen (Breda )
10-08-2018
8

Het personeel is prima maar de manier waarop een onderhoudsbeurt wordt gemarketeerd is knots. Ongetwijfeld van bovenaf ingeregeld door iemand die zelf geen bout kan losdraaien.

Service
J.A.C.Neger (Breda)
10-08-2018
9

Je wordt er altijd correct, vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Service
Dhr. R. Leurs (Breda)
10-08-2018
10

Ik kom sinds 1986 bij dese dealer. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Ik kan mij werkelijk geen betere dealer wensen.

Service
Joyce Coremans (Etten-Leur)
08-08-2018
8

Goede serviceVriendelijke medewerkersProfessioneel

Service
Mevr koreman
08-08-2018
9

Je word er snel en vriendelijk geholpen al 15 jaar zeer tevreden

Verkoop
Cor Razenberg (Breda)
07-08-2018
9

Van Dorst geeft het gevoel dat de klant ook daadwerkelijk belangrijk als klant is. Medewerkers denken mee, zoeken naar oplossingen. Dienstverlening staat hoog in het vaandel

Service
A Doorakkers (Prinsenbeek)
03-08-2018
9

al jaren zeer tevreden over de werkzaamheden en de relatie met deze garagen. Hoop dat het ook nu zo blijft.

Service
Frans Termohlen (Breda)
02-08-2018
9

Dealer en klant,is eenheid.

Service
Jan Koevoets (Etten-Leur)
01-08-2018
10

Krig bij van Dorst al tientallen jaren uitstekende en vakkundie service

Service
E. Blotnicki / M. de Jong (Breda)
01-08-2018
10

Fantastische service en vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
E Fioole (Breda)
01-08-2018
9

Betrouwbaar en servicegericht

Service
Jan Kompier (Breda)
31-07-2018
10

40 jaar samenwerking (klant/personeel) geeft een band en vertrouwen. Bij verkoop duidelijk en zakelijk. Bij grotere reparaties/onderhoud altijd een leenauto beschikbaar. Ik vertrouw erop dat dit zo blijft.

Service
Mevr. Van Wijk (Breda)
30-07-2018
10

Klantgericht, deskundig, hulpzaam; ik ben zeer serieus genomen, vooral over zaken die nieuw voor mij waren. Bedankt er voor!

Service
Evert van Voorthuizen (Breda)
30-07-2018
9

Prettig, vriendelijk en helder contact. Duidelijke afspraken die goed nagekomen worden.

Service
Aline van Stockum (Ulvenhout)
25-07-2018
9

ik heb al jaren alleen maar positieve ervaringen bij van Dorst

Service
Dhr. M. van den Broek (Breda)
25-07-2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en overleg vind eerst plaatst voor het uitvoeren. Zelfs een versleten vloermat werd opgemerkt en gevraagd of deze vervangen moest worden.

Service
I.Giebel (Made)
24-07-2018
10

Al sinds jaren tevreden met de service

Service
Valerie michielsen (Breda)
24-07-2018
8

Snel plaats, vriendelijk

Service
John van der kolk (Etten leur)
24-07-2018
10

Alles wordt correct geregeld

Service
Dhr. L.Mathijssen (Breda)
18-07-2018
8

Na ongeveer 8 jaar klant bij Van Dorst ben ik nog steeds tevreden.

Verkoop
Mevr.A.J.Hoekstra (breda)
17-07-2018
10

vriendelijke benadering,reparaties zijn altijd goed uitgevoerd,je kunt er altijd terecht met vragen,er worden geen onnodige reparaties voorgesteld en dat geeft vertrouwen.

Verkoop
Magda de Bil (Breda )
17-07-2018
10

Komen al jaren bij van Dorst, we worden altijd correct behandelt.

Service
Emrah Delibalta
16-07-2018
10

Vakkundig personeel, geven goed advies, behulpzaam, alles verliep professioneel en soepel.

Service
Ad Blanker (Sint Willebrord )
12-07-2018
10

Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en altijd bereid te helpen.

Service
Herman van Gastel (Breda)
11-07-2018
8

vriendelijk en zakelijk geholpen bij de reparatieafdeling, bij de verkoopafdeling volledig genegeerd.

Service
Margriet van Daalen
11-07-2018
8

Prima service en zeer vriendelijk personeel

Verkoop
Patrick Boeser (Haarlem)
10-07-2018
10

We werden stuk verder opgehaald zodat we niet lopen hoefde, showroom was netjes en overzichtelijk!

Verkoop
Rene Franken (Prinsenbeek)
10-07-2018
10

Keurig geholpen en netjes behandeld . Tevens goed op de hoogte gehouden door onze verkoper .ook een nette inruilprijs gekregen voor de oude auto.

Service
Peter Wagener (Breda)
09-07-2018
9

Hoewel ik een bezoek zoveel als mogelijk probeer te vermijden (tenzij het om de jaarlijkse Apk-keuring gaat) want als ik er kom is er iets met mijn auto... zijn de personeelsleden altijd vrolijk, behulpzaam, kundig en attent. Er wordt altijd oplossingsgericht gedacht en service is duidelijk belangrijk... alleen hierom zou je Toyota blijven rijden. Maar nogmaals... ik zie ze liefst zo weinig mogelijk... maar als ik ze toch zie weten ze de pijn van stukken aan het voertuig in ieder geval op te vangen...

Service
Paul Koppens
04-07-2018
9

Prima service, vriendelijke mensen, vlot klaar, goede wachtruimte met gratis koffie.

Service
M.C.H. JANSSEN (Breda)
21-06-2018
8

9altijd vriendelijk geholpen en op tijd De kosten worden besproken.

Service
Sylvia Snip (Breda)
20-06-2018
8

Goede service en beleefde medewerkers

Service
Martens Frans Dhr. (Breda)
20-06-2018
9

Klantvriendelijk staat voorop. Kennis van zaken. Gemaakte afspraken worden ook na gekomen

Service
n.vanden broek (sprundel)
20-06-2018
8

zeer klant vriendelijk en goede servies

Verkoop
Dhr Eric Bastiaansen (Rijsbergen)
20-06-2018
10

Zeer klantvriendelijk en gemotiveerd personeel, zijn professioneel bezig en weten waar ze over spreken, Houden zich zeer goed aan de afspraken en zijn correct

Verkoop
Dhr. M. Langen (Breda)
13-06-2018
10

Toyota Van Dorst Breda heeft een mooie open en eerlijke uitstraling. De verkoper is enthousiast over de auto's die hij verkoopt.Bereikbaarheid te voet is iets minder, maar dit compenseren zij ruimschoots met de snelheid van service en punctualiteit van gemaakte afspraken.

Verkoop
Roy de lor (Breda)
13-06-2018
10

Mooie showroomGoed personeelKlantvriendelijk

Service
Albers van der Linden Beppie (breda)
13-06-2018
9

heel tevreden

Service
Karin l’Abée (Terheijden)
13-06-2018
9

Fijne garage, prettige sfeer en vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Service
Marchien Jagt (Breda)
13-06-2018
9

Ik ben zeer enthousiast over de service van van Dorst, prijsopgave wordt keurig doorgebeld, een hele fijne leenauto. (jammer dat die terug moest).

Service
J. Berends (Zundert)
07-06-2018
10

IN tegenstelling tot een eerdere opmerking ben ik over het algemeen zeer tevreden over Va n Dorst Breda

Service
elly bruijninckx (breda)
06-06-2018
8

ik ben niet tevreden over niet stofzuigen en wassen van de auto ,40 jaar klant bij van Dorst, geen leenauto meer , min punt.

Verkoop
Hans van de Konijnenberg (Breda)
06-06-2018
10

Vriendelijkheid, kundigheid. Volledig zoals het in onze optiek hoort

Verkoop
Hugo Renne
05-06-2018
9

Eerlijke reële uitleg. Je krijgt terugkoppeling van je vragen als daar niet direct antwoord op gegeven kan worden.

Service
Dhr. de Bruijn (Breda)
04-06-2018
9

Mooi bedrijf, professioneel personeel, prettig in de omgang.

Service
Martin J. Schoehuijs (Bavel)
25-05-2018
9

Service en afhandeling gewoon heel goed

Service
R. Franken
24-05-2018
9

Betrouwbare dealer met vriendelijke, kundige medewerkers

Service
Robert Fitz Verploegh (Breda)
24-05-2018
9

Al jarenlang wordt er goed met je als klient om gegaan, goede uitleg over de auto, techniek en de service laat niets aan te wensen over.Het is een bedrijf zoals het behoord te zijn. Chapeau !

Service
Dhr. B van de Haar (Breda)
24-05-2018
9

Een duidelijke prijsindicatie op voorhand en bij onverwachte zaken een telefoontje. Geen gezeur achteraf, en nog nooit een klacht gehad over een (APK)beurt (want reparaties heb je niet aan een Toyota)

Verkoop
Gerard Graafmans (Breda)
24-05-2018
10

Gewoon een hele goeie garage.

Service
A. Gielis (Rosmalen)
24-05-2018
4

Prettig ontvangen enz. voor 1 lekke band en 1 bijna lekke band. Beide banden blijken een week later niet goed te zijn gemonteerd, waardoor ik met twee lege banden weer langs de weg stond...

Verkoop
Mevr. van Oord (Sleeuwijk)
23-05-2018
10

Keurige en heel net bedrijf, zeer correct geholpen!

Service
Jacques (Breda)
17-05-2018
8

Zoals beschreven in eerdere toelichting

Service
Tonnie van den broek (Sprundel)
16-05-2018
8

Gewoon top

Service
Hans de Werd (Bergen op Zoom)
14-05-2018
10

Totaal tevreden.

Service
dhr. C.Kammeraat (ulvenhout)
09-05-2018
9

de aankoopprocedure is vlekkeloos, het onderhoud is technisch uitstekend,met incidenteel langer wachten door een foutje.

Service
Peter lodewijks (Prinsenbeek)
09-05-2018
10

het voelt goed als je de werkplaats en receptie binnen komt het heeft een fijne sfeer vriendelijk gast vrij en gezellig .

Service
Heer Jack Gelens (Breda)
09-05-2018
9

ik ben al jaren klant van van dorst breda.Altijd tot mijn tevredenheid.

Service
M.T.H.van Lith=Wijdicks (Breda)
04-05-2018
10

Ik heb al jaren een zeer goede band met deze delaer,geen enkele klacht ,zeer vriendelijk personeel en zeer voorkomend.

Service
Mevr.Boot-Terhoeven.
04-05-2018
10

Het is fijn de auto daar te brengen ,aan de balie weten ze gelijk wie je bent,en de werkorder ligt al klaar.In de wachtruimte kan je koffie pakken ,krant of boekjes lezen ,en er staan computers voor te internetten.

Service
Din. De Ridder (Terheijden)
04-05-2018
8

Personeel vriendelijk en klantgericht. Onderhoudsbeurten zijn Zeer prijzig.

Service
Paul van Hoek (Breda)
26-04-2018
9

Terwijl je wacht ivm onderhoud cq reparatie kun je onder het genot van koffie en het lezen van de krant in een fijne ruimte verkeren. Zelfs een appeltje voor de dorst is zichtbaar aanwezig. Kortom lof voor deze extra service.

Service
Dhr. H. Hoekstra (Breda)
26-04-2018
8

Duidelijkheid over de te verrichten service vwb. prijs tijd etc.Personeel neemt de tijd bij de afspraak wat er aan de hand is en geeft achteraf prima uitleg over de verrichtte werkzaamheden.

Service
MCJW Franken-Laurijsse
25-04-2018
10

Uitstekende medewerkers op alle afdelingen

Service
Ans van Schijndel (Breda)
25-04-2018
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Veer (Breda)
25-04-2018
7

In het jaar 2016, zat aan een yaris van 2000 opeens een hoge opgave van wat gemaakt moest worden. Dit is niet relevant naar wat de auto waard is, uiteindelijk 2 jaar nog mee gereden en toen pas 1 van de reparaties moeten toepassen zoals omschreven in 2016 bij de apk. Nu waren de kosten veel minder dan toen opgegeven. Ik voelde me in 2016 al niet naar waarde neer gezet.Ik hou er gewoon niet van als er met me gesolt word. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een goede vriend de grote beurt te laten doen( 179 euro) en toen is de auto in 2017 zonder gekke opgaves goedgekeurd. Nu krijgt toyota nogmaals de kans voor mijn auto, als er nu wederom iets geks voordoet zal ik ervoor kiezen om een andere auto te kopen bij een andere firma

Service
Jan van Egmond (Breda)
25-04-2018
9

Ik ben al meer dan 20 jaar klant naar volle tevredenheid. Correct en vriendelijk geholpen op de afgesproken tijd.Nooit verrassingen. Behalve dan als je een auto koopt ; bij het afhalen stond deze onder een doek met eengrote strik erop, en alsof dat nog niet feestelijk genoeg was nog een bos bloemen voormijn vriendin.

Service
J. Zijlmans (Geertruidenberg)
25-04-2018
10

Een zeer betrouwbaar adres waar vriendelijk en correct met de klant gecommuniceerd wordt, en de werkzaamheden aan de auto vakbekwaam en nauwkeurig uitgevoerd worden.Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik nu aan 3 verzoeken voor een feedback gehoor heb gegeven. 1 keer zou voldoende moeten zijn denk ik.

Service
Dhr P. van Beek (Prinsenbeek )
25-04-2018
7

Medewerkers zijn klantvriendelijk. Deskundige garage medewerkers. Prima wachtruimte.

Service
Marco (Breda)
18-04-2018
9

Zeer vriendelijk personeel en vooraf weten wat je betaalt. Lampen voor APK kosteloos vervangen. Erg tevreden :-)

Service
Rob (Breda)
18-04-2018
9

Vriendelijk personeel die bereid zijn om een stapje extra voor je te zetten.

Service
A van Alphen (Breda)
18-04-2018
10

Al jaren super tevreden. Men denkt mee om tot de beste oplossing voor mij te komen.prima kwaliteit van het werk en heel fijne bejegening

Service
Bjorn Dolne (Breda)
18-04-2018
9

Prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Auto volgens afspraak nagekeken en optimaal afgeleverd. Klein mankement de volgende dag direct via afspraak hersteld. Je kunt zeggen zo hoort het ook maar lang niet iedere garage handelt zo. Prima service

Service
Nunes F (Breda)
12-04-2018
9

De dealer staat sterk in zijn service en afspraak. Van Dorst Breda lost alle storingen snel en goed op.

Service
C.m.j.van Lieshout (Breda)
12-04-2018
10

Omdat ik altijd correct en goed behandeld ben.Anders zou ik niet al die jaren gebleven zijn!

Verkoop
Mevr. Salomon (Breda)
12-04-2018
10

Vriendelijke, beleefde bediening.Geduldige uitleg.

Service
christ verdaasdonk (breda)
09-04-2018
9

alles klopt perfect, zoals prijsopgave vooraf, gratis ophalen en thuisbrengen, leuke medewerkers en voor kleine dingen kun je altijd direct terecht. ER HEERST EEN SFEER VAN; MEER DOEN DAN DE KLANT VAN JE VERWACHT111

Service
e.e.th.kaan (breda)
09-04-2018
10

omdat er niet hoger dan 10 is....

Service
Dory Koelemij (Breda )
05-04-2018
9

Goede service, betrouwbaar en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr Giljon van de Kerkhof (Hendrik-Ido-Ambacht)
04-04-2018
9

Uitstekend tevreden

Service
Heinz Kemper (Oosterhout/NB)
29-03-2018
8

Ik ben goed tevreden

Service
Willem van Gorp (Breda)
28-03-2018
10

Goede service en vriendelijk en behulpzame medewerkers

Service
Mevr Frijters (Breda )
28-03-2018
10

Om dat ik altijd prettig word geholpen

Service
L.M.W.. (Ulvenhout)
28-03-2018
10

Vertrouwen in de garage

Service
A de Vries (Breda)
26-03-2018
10

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
S.E Roselle
22-03-2018
9

Ik ben tot nu toe heel tevreden over de locatie van Van Dorst in Breda, ik word er goed geholpen en het personeel is vriendelijk en heeft veel geduld om de vragen die gesteld worden uit te leggen en op te lossen.

Service
Nico Weimar (Breda)
21-03-2018
10

Prima service. Vooraf duidelijke prijsopgave. Vriendelijk personeel. Kan niets negatiefs bedenken. Houden zo. ??

Service
Mevr Tulakhtine (Breda)
21-03-2018
8

Ontvangst goedWerkzaamheden goed Mis alleen een aanspreek adviseur.

Service
P van Nuenen (Breda)
21-03-2018
9

Afspraken worden nagekomen. Uitleg over werkzaamheden en eventuele aanvullende werkzaamheden.

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
15-03-2018
9

Ik ben tevreden. Uitvoering volgens planning. Ook qua tijd

Service
Mevrouw van Nes (Breda )
14-03-2018
8

Ik ben heel tevreden maar heb verder geen vergelijkingsmateriaal .

Service
R.j.m. van oerle (breda)
14-03-2018
8

Vervangend vervoer stond niet klaar maar er werd snel naar een oplossing gezocht. Wilde de auto om 16.00 ophalen maar werd 17.10. Verder vriendelijke en goede service. Kwaliteit erg goed. Prima binnen het budget gewerkt. Ben super tevreden over deze vesteging en kon er al 22 jaar.

Service
Frans van Gils (Bavel)
14-03-2018
10

De dealer is net zo betrouwbaar als zijn Toyota auto,s

Service
John Jacobs (Breda)
07-03-2018
9

Van Dorst is een heel goed bedrijf dat veel service geeft en erg vriendelijk personeel heeft.

Service
Zandee (Bavel)
07-03-2018
9

Alles gaat volgens afspraak en wat ze afspreken .

Service
Joris Schram (Woudrichem)
07-03-2018
10

Omdat er niets te wensen over blijft

Service
Leo Das (Hank)
07-03-2018
10

Alles volgens afspraak afgehandeld en medewerkers zeer hulpvaardig en vriendelijk

Service
Mevr de Jong (Breda)
05-03-2018
8

Prima service.Doen wat je afspreektLeggen duidelijk uit waarom iets nodig is in Jip en Janneke taal voor een leek als ik

Service
W A Scholten (Breda)
28-02-2018
9

Een geweldig meedenkend en goed georganiseerde organisatie

Service
Ans Boender (Etten-Leur)
28-02-2018
8

Ik ben zeer tevreden over de hele linie en fijn dat op donderdagavond er ook mogelijkheid is om.je auto op te halen na een beurt.

Service
Jan Mol (Breda)
28-02-2018
10

Een bezoek aan de garage Van Dorst is zowel voor de ouders (eigenaren) als het kind (de Toyota) een waar feestje, door de mensen en de kwaliteit en service

Service
H. van de Ven (Breda)
28-02-2018
8

Vriendelijk, goed uitleg en sevice.

Service
A. Marijnissen. (Breda)
22-02-2018
8

8 betekent voor mij in rapportcijfertaal: goed. Vandaar !

Service
Ad van Dongen (Breda)
22-02-2018
10

Zeer teveden over alles.

Service
Liz Hulzebos (Breda)
08-02-2018
8

Ik ben tevreden

Service
Jac joosen (Etten leur)
07-02-2018
8

8 is een goed cijfer

Service
Rob de Beer (Tilburg)
07-02-2018
8

ik ben goed op de hoogte gebracht van wijziging tijdstip onderhoudsbeurt ,daar aan gekomen werd ik goed en beleeft ontvangende wacht ruimte was goed voorzien en de verdere afhandeling is ook goed verlopen,goed tevreden

Service
Ruud Hornman (Lage Mierde)
17-01-2018
10

Van Dorst is een professioneel bedrijf met de voordelen van een grote garage en toch een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak.

Service
Maaike Verspaget (Breda)
17-01-2018
10

De beste services die er is

Service
Anoniem
10-01-2018
10

De service is in alle opzichten uitstekend.

Service
Ingrid Giebel (Made)
10-01-2018
10

Super service, laat niets te wensen over !

Service
Han in't Veld (Breda)
10-01-2018
8

Prompte en correcte service, vriendelijk

Service
Joop de Vries (Dordrecht)
10-01-2018
8

Garage voorbeeld voor andere garages. Klant staat op nr.1.

Service
John Jacobs (Breda)
10-01-2018
9

Een al jarenlang bestaand goed bedrijf met heel vriendelijk personeel. Zij staan altijd voor je klaar en verlenen een hele goede service.

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Is een mooi cijfer toch.

Service
Anoniem
03-01-2018
9

Alert, prima, betrouwbaar en degelijk tegen vastgestelde prijzen

Service
Jelle (Breda)
27-12-2017
8

Alles is altijd prima in orde en men neemt altijd de tijd voor het beantwoorden van al uw vragen.

Service
Dhr. van der mijnsbrugge (Breda)
27-12-2017
9

Je bent er geen nummer, en de vriendelijkheid van de verkoper is een voorbeeld voor veel verkopers.

Service
Anoniem
27-12-2017
9

vriendelijk en correct

Service
Danielle Wolterbeek-van Aert (Zevenbergen. )
27-12-2017
10

Altijd vriendelijk. Leggen alles uit. Prijsopgave en eventueel bijkomende kosten worden besproken. Kortingen met dealer pas en Toyota pas.

Service
Johan Kokx (Baarle-Nassau)
21-12-2017
10

Geweldige vriendelijke en professionele mensen en altijd erg behulpzaam.

Service
Anoniem
21-12-2017
8

Vriendelijk behulpzaam personeel, duidelijk in de kosten van reparatie en of onderhoud van de auto.

Service
C. Pieters (Breda)
20-12-2017
9

mijn ervaringen met dit bedrijf zijn stuk voor stuk uitermate goed

Service
Johan Houtman (Breda )
20-12-2017
8

Vriendelijk en behulpzaam, prettige wachtruimte en ze houden zich aan de afspraken

Service
Chris Vermeulen (Breda)
15-12-2017
8

Tevreden over het geleverde onderhoud, informatie vooraf en de service met aandacht.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

goede service, vriendelijke medewerkers, goed onderhoud, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer goed onderhoud

Verkoop
Joa van Ettinger
13-12-2017
9

Correct en zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Super tevreden over alles vriendelijk personeel goede service gratis pasje als met stukken komt te staan of iets stuk is van je auto de ( service pas) thuis brengen en ophalen als je auto klaar is auto netjes uit gestofzuigd. Helemaal top van Dorst Breda ik zeg ga zo door

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Omdat ik tussendoor geholpen ben

Service
B.C. van Loon (Rotterdam)
06-12-2017
10

Duidelijk, Correct, goede correspondentie.Gastvrij.

Service
Anoniem
06-12-2017
7

nvt

Service
Hans Nuijten (Breda )
06-12-2017
7

De checklist wordt niet goed gedaan.

Service
Anoniem
04-12-2017
8

correcte behandeling

Service
Jan de Ruijter (Breda)
04-12-2017
9

Toyota **** geeft de perfekte aanvulling op de toch al erg goede Toyota garantie.

Service
hans (breda)
01-12-2017
10

ik word altijd uitstekend geholpen, de werkzaamheden worden vlot uitgevoerd en de prijs is heel billijk

Service
Nagtzaam (Etten-Leur)
29-11-2017
10

Wij zijn al jaren ontzettend tevreden, allereerst over onze fijne toyota.Maar ook over deze dealer, vriendelijk, duidelijk zeer goede vakmensen en een perfecte service, ga zo door!

Service
Mevr. van Oorschot (Breda)
29-11-2017
8

Volkomen tevreden.Vriendelijke mensen, goede uitleg, geen lange wachttijd, goede service

Service
mevr bruijninckx (breda)
29-11-2017
9

iedereen is aardig denkt mee helemaal tevreden

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Ik kom er al jaren. Prima onderhoud, duidelijke communicatie, behulpzaam personeel en een prettige wachtruimte met wifi en koffie waar je prima kunt werken terwijl je wacht.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

goede dealer, duidelijke afspraken, goede service, prettig contact

Service
Marlies van Zaalen (Breda)
27-11-2017
10

Je bent er geen nummer. Ze kennen je naam en ik wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Altijd goede uitleg over wat er gedaan moet worden/ is gedaan.

Verkoop
Anoniem
17-11-2017
10

Zeer klantvriendelijk. Goede service en vakkundigheid

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Service
Mevr.Boot-Terhoeven (Breda.)
15-11-2017
9

Klantvriendelijk ,gelijk geholpen en altijd tevreden over de reparatie..

Service
Nico de Jong (Breda)
13-11-2017
10

Ik ben zeer tevreden over Van Dorst. Het personeel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Als ik voor een klein mankement kom wordt ik, ook zonder afspraak, toch snel geholpen.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Juiste prijsopgave. Tijdens het wachten meerdere mallen koffie aangeboden.

Service
Anoniem
06-11-2017
8

omdat ze sinds jaren niet veel extra's doen wat niet echt hard nodig is.

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Omdat ik gewoon tevreden ben

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Vriendelijk en terzake kundig

Service
Johan Zijlstra (Terheijden)
01-11-2017
9

Dar ik al een mooi aantal jaartjes Toyota Avensys rij en ik het onderhoud geheel heb toevertrouwd aan Van Dorst Breda BV., leer ik ze goed kennen. Aan de telefoon zowel als aan de balie en tot slot door het ontbreken van mankementen tussendoor, krijg ik een heel goed gevoel bij Van Dorst Breda BV. Ik kijk altijd eerst naar de werkplaats zelf, als die er netjes en opgeruimd erbij staat, geeft dit mij de eerste indicatie. De afspraken worden heel makkelijk afgestemd en nagekomen, de prijsafspraken zijn helder en als er bij onderhoud iets extra's wordt geconstateerd, is de communicatie helder. Ik merk ook dat er echt iets gebeurd aan de auto na een kleine of grote beurt, dat wekt vertrouwen, vertrouwen is voor mij de allerbelangrijkste indicator en die geniet ik tot op heden bij Van Dorst Breda BV.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

klantvriendelijk, betrouwbaar en realistisch. De ingeschatte wachttijd wordt nog wel eens overschreden, zonder een tussenstand aan te geven. Wachtruimte is aardig op vertoeven ingericht, maar kan nog wat opgepimpt worden.

Service
Fam lodewijks (Prinsenbeek)
01-11-2017
10

Omdat ze altijd met je samen een oplosing zoeken en altijd even vriendelijk ze zijn altijd belangstelend zelf als er ziek zijn in je gezin voor komt .

Service
Dhr. M. van den Broek (Breda)
01-11-2017
10

Zeer snel en vriendelijk geholpen, en vooraf een juiste prijsopgave.

Service
Anoniem
26-10-2017
9

Vriendelijk personeel, afgesproken werkzaamheden correct uitgevoerd.

Service
W.J.M. Snijders (Prinsenbeek)
25-10-2017
9

Van Dorst Breda NV is een erg goed opgezet en gerund bedrijf. De klant wordt als klant behandeld. Ook speelt voor mij een belangrijke rol dat milieu een issue is voor het merk Toyota.

Service
Arnold Nieuwstad (Breda)
24-10-2017
10

Ik ben bijzonder tevreden over het klantgericht bedrijf, de goede service en vakkundige als vlotte afwerking!

Service
P. van Beek (Prinsenbeek)
18-10-2017
10

Klantvriendelijke instelling van het personeel. Deskundige monteurs en een fijne ambiance wat wachtruimte betreft.

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Zeer tevreden. Professioneel klantgericht en heldere info

Verkoop
Ruud Feijen (Etten-Leur )
18-10-2017
10

Door iedereen van interieurverzorgster tot autoverkoper wordt je vriendelijk aangesproken. Iedereen vraagt of je misschien een kopje koffie wilt of dat hij of zij je kan helpen. Vervolgens wordt je goed doorverwezen.Bij de aankoop van mijn auto ben ik goed van advies voorzien en kreeg ik een goede inruilprijs voor mijn auto terug. Door de fijne manier van zakendoen met de autoverkoper heeft mijn schoonzoon ook met hem zaken gedaan en een Toyota gekocht.Nu rijden wel beiden met een nieuwe TOYOTA VERSO.

Service
Dhr. F.Martens (Breda)
18-10-2017
9

Klantvriendelijk, meedenkend het probleem waarmee je komt oplossen. Goede diagnose stellen. Uitleg geven waardoor het probleem ontstaan is

Service
Anoniem
18-10-2017
9

In het onderwijs is 10 voor de juf vandaar de 9Bij van Dorst word je vriendelijk ontvangen met persoonlijke aandacht ,de werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd voor zo ver ik dat kan beoordelen, anders was ik geen 40 jaar fan van Toyota en was ik naar een andere garage gegaan.

Service
Els van Wanrooij (Breda )
18-10-2017
10

Goed en betrouwbaar , vriendelijke mensen

Verkoop
Paul van hoek (Breda)
12-10-2017
8

Service is heel goed. Kortom heel tevreden.

Service
G Knook (Klundert)
12-10-2017
10

Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, zou iedereen aanraden naar van Dorst te gaan.

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Heb geen klachten..

Service
Anoniem
06-10-2017
9

Ik word hier al 7 jaar naar tevredenheid geholpen en men kent mij bij naam.

Service
Anoniem
29-09-2017
9

Ik kom er al 25 jaar en altijd alles correct volgens gemaakte afspraken

Service
Anoniem
29-09-2017
8

Goede service

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Altijd een vriendelijke en correcte afhandeling van vragen of problemen.Duidelijke uitleg en heel behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
8

altijd betrouwbaar en goede en duidelijke service

Verkoop
J.F.M. Willems (Breda)
13-09-2017
8

Ik ben anders gewend

Service
Dhr. A.Breugem (Wernhout)
11-09-2017
10

Vanwege het totaalpakket van service en onderhoud.

Service
Mevr. M. Verweij (Breda)
08-09-2017
9

Over het algemeen ben ik zeer tevreden.Alleen heb ik bij de laatste kleine beurt van mijn auto ruim 2 uur moeten wachten . Dat vond ik erg lang en heb dat ook gemeld. Men zei uiteraard " sorry " er was het een en ander tussen gekomen.Verder heb ik geen negatieve ervaring.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Anita (Breda)
06-09-2017
8

Tevreden over de hele manier waarop je de Auto zijn jaarlijkse onderhoud kan geven. Prima en vriendelijke hulp bij alles.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
31-08-2017
8

Goede services, vriendelijk personeel, weet altijd waar je aan toe bent.

Service
Dhr. J. Seleky (Breda)
25-08-2017
9

Prima dealer

Service
dhr. Huijbregts (Breda)
23-08-2017
10

Auto is bij Van Dorst geweest voor onderhoud. Auto werk keurig gewassen en schoongemaakt opgeleverd en er werd een overzicht aangeleverd met de uitgevoerde werkzaamheden. Personeel denkt mee en is kundig en vriendelijk.

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Super service, elke keer weer. Proberen echt altijd dat beetje extra te doen..

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Goed behandeld, alles naar wens, geen problemen of klachten.

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Ik kom hier al jaren met grote tevredenheid , zowel voor de service als voor mijn auto, maar vooral voor het zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Verkoop
Martin Wawrzyniak (Prinsenbeek)
16-08-2017
8

Opvolging van vragen van klanten kan in mijn geval beter.

Service
A van Alphen (Breds)
16-08-2017
10

Altijd prima service. Denken mee en komen met prima oplossing. Ik ben al jaren een super tevreden klant

Service
Marchien Jagt (Breda)
16-08-2017
8

Ik ben zo tevreden over de Toyota dealer Breda, dat ik er zelfs niet over na hoef te denken dat mijn volgende auto daar ook vandaan gaat komen.!

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Goede service, klantvriendelijk personeel en ze doen wat afgesproken is. Kortom, ik kan mij geen betere dealer wensen.

Service
chat van den broek (rijsbergen)
09-08-2017
8

Klantvriendelijkheid

Verkoop
W.A.M. Versluis-Heeren (Sint Willebrord)
09-08-2017
10

Klantvriendelijk, goede voorlichting en hopelijk goede service

Service
Anoniem
09-08-2017
8

Transparantie

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Een mooie rustgevende showroom met nette en informatief personeel. Ze denken mee en zijn behulpzaam

Verkoop
TALS VAN VREESWIJK (Etten-Leur)
02-08-2017
10

Leuke mensen goede sevice

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

Vriendelijke en open benadering zinder opdringerig te zijn. Nemen uitgebreid de tijd om de auto uit te leggen.

Verkoop
john van der kolk (etten leur)
02-08-2017
10

Alles is gewoon prima geregeld

Service
Jan Kompier (Breda)
02-08-2017
10

Van Dorst is een fijne garage met goede onderhoud mensen en prettig bedienend personeel.

Service
Anoniem
28-07-2017
9

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Men komt afspraken goed na. Wij zijn nog steeds tevreden.

Service
Anoniem
27-07-2017
9

Je wordt hier na een duidelijke prijsopgave goed en kundig geholpen

Verkoop
Anoniem
27-07-2017
9

perfecte indruk gedurende het gehele proces van kijken tot aankoop/aflevering auto

Service
Peter Visser (Breda)
27-07-2017
8

Eerlijk, direct en zeer klantvriendelijk

Service
Ria en Wim Segeren-Aarts (Made)
26-07-2017
9

Na 25 jaar BMW rijden ben ik in 2004 (30-12) BIJ Toyota van Dorst binnengestapt en heb toen een Toyota Prius gekocht. Inmiddels heb ik een 2e Prius. Mij echtgenote heeft sinds 2009 een Toyota Aygo (na meestal OPEL ). Is hiermee ook tevree..

Service
Hetty Jacobs (Breda)
26-07-2017
10

Goede informatie over de te maken kosten, of eventueel geconstateerde mankementen die verholpen kunnen worden en wat de kosten dan zijn.Altijd een telefoontje als de auto klaar staat.Goede leestafel met koffie, thee of chocolademelk, water.

Verkoop
M.P. Zandbergen (Bavel)
25-07-2017
9

Gewoon heel simpel, de klant is daar nog koning, althans zo ervaar ik het. Prima verkoopadviseur, effectieve receptie, uitstekende service balie waar de klant ook nog herkend wordt.

Service
Bart (Breda)
24-07-2017
8

ben tot nu toe erg tevreden

Service
mg reijnart (terheijden)
24-07-2017
8

de service is heel goedje wordt goed geholpen

Verkoop
Piet Koreman (Dorst)
19-07-2017
10

vanwege goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Magda de Bil (Breda)
14-07-2017
10

vriendelijk, correct en vakkundig.

Service
Mkoreman (Breda)
14-07-2017
10

Over alles zeer tevreden

Verkoop
Jan van Egmond (Breda)
13-07-2017
10

Ik ben al 25 jaar klant bij Van Dorst en word altijd correct en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Ria Meeuwissen-Oomen (Teteringen)
13-07-2017
10

Zeer correct behandeld door de verkoper met goede informatie, heeft alles zeer duidelijk uitgelegd.
De showroom van Van Dorst is groot, heel netjes, de nieuwe auto's staan keurig opgesteld.
Werd bij ieder bezoek meteen verrast met een kopje koffie.
De aflevering van de Toyota Aygo was een klein feestje. Verpakt als een cadeau met grote roze/rode strik en een fles heerlijke wijn.

Service
Peter de Ritter (Raamsdonksveer)
13-07-2017
8

Prima dealer / garage,
wordt correct geholpen door de verkopers met een praatje en bakje koffie.
Ook bij de werkplaats/balie medewerkers netjes en correct te woord gestaan met verstand van zaken,
goede afhandeling van reparatie / werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
8

goede garage

Service
Batenburg (Breda)
13-07-2017
9

Ze zijn altijd vriendelijk en doen alles goed.

Service
Jeffrey Chan (Barendrecht)
12-07-2017
10

Verkoper zeer vriendelijk en goed geholpen , prima uitlegd . Werkplaats keurig op tijd voor de service - beurt en nog mijn C-HR mooi gewassen .

Service
Anoniem
12-07-2017
8

Goede en vriendelijke service voor een goede prijs. De communicatie is goed en alle vragen worden netjes beantwoord. Met de wensen van de klant houden ze rekening mee.

Verkoop
marijke van der loo (breda)
12-07-2017
10

zeer klantvriendelijk! prettige sfeer.

Service
Chris van der vorst (Breda)
30-06-2017
10

Ik ben iemand met weinig eisen en goed is nu eenmaal goed .zo zal ik het ook gedaan hebben als ik daar zou werken.

Service
A. Broekhoven (Oosteind )
30-06-2017
9

omdat wij daar al 30 jaar klant zijn en altijd goed geholpen zijn !

Service
Martin van Praet (Breda)
30-06-2017
9

Vriendelijk personeel, goede service

Service
m.a van pelt (ulvenhout)
30-06-2017
10

Kom daar al 13 jaar voor onderhoud en zijn altijd beleefd en correct ,als vaste klant krijg je ook korting en de auto wordt altijd schoon afgeleverd

Service
Astrid Hendrix-Bergman (Veen)
22-06-2017
9

Fijn geholpen, prettige sfeer, vakmensen en goede koffie!

Verkoop
Stephen Janssen (Veersehof 12 4901ZD Oosterhout )
21-06-2017
10

Waarom ik deze dealer beoordeelt met een 10 is door klantvriendelijkeheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid.
Ik koop om de 2 a 3 jaar een nieuwe auto maar deze dealer scoort het hoogst het moment dat je daar binnen komt is het voelbaar.

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Correcte behandeling conform afspraak.

Verkoop
Henk v Dongen (Breda )
20-06-2017
8

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen
Korte levertijd
Alleen zo als ik al vermeld heb als je de auto nog geen 3 weken hébt
En dan een reclame mail gestuurd krijgt €2750,00 korting als ik nieuwe auto koop
Dan voel ik me belazerd en beh

Verkoop
Anoniem
20-06-2017